Πολύτιμη νίκη πέτυχε η Καστοριά επί του Κεραυνού Αγγελοχωρίου με 1-0 κι αύξησε τις ελπίδες της για την επίτευξη του στόχου της, που είναι η παραμονή της στην Γ΄ Εθνική.

Μάλιστα, το γεγονός ότι αυτή η νίκη επιτεύχθηκε επί μιας πολύ καλής ομάδας, που δικαιολογημένα βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας, της προσδίδει μεγαλύτερη αξία.

Στο α΄μέρος η Καστοριά ξεκίνησε επιθετικά το παιχνίδι και κυνήγησε το γρήγορο γκολ. Έτσι, στο 2΄ μετά από φάουλ γέμισμα του Φωλίνα, ο Πάλλας υποδείχθηκε σε θέση οφ σάιντ, πριν προλάβει να πλασάρει. Στο 5΄ το κόρνερ, από τα αριστερά, του Τarelli, απομάκρυνε η άμυνα των φιλοξενούμενων.

Στο 8΄ μετά από ωραίο συνδυασμό Tarelli και Μπάρο, η μπάλα κατέληξε στον Φωλίνα, που έκανε σέντρα από τα αριστερά και ο Τσελεπής με κεφαλιά στο 2ο δοκάρι έκανε το 1-0. Στο 13΄ σουτ του Μετάι, από τα δεξιά, έδιωξε η άμυνα. Στο 18΄ ένα κόρνερ για τους φιλοξενούμενους από τα αριστερά, πέρασε παράλληλα, από την εστία του Κοσμίδη. Στο 24΄ ο Tarelli έκανε ωραία προσπάθεια, από τα αριστερά, μπήκε στην περιοχή, έσπασε στον Μπάρο, ο οποίος, όμως, δεν βρήκε τη μπάλα κι απέκρουσαν οι αμυντικοί. Στο 29΄ ο Tarelli εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, έδιωξε η άμυνα, η μπάλα πήγε στον Φωλίνα, που σούταρε, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ από το γάμα της εστίας του Σοϊλεμέζογλου. Στο 40΄ ο Φωλίνας εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, η φάση, όμως, σταμάτησε, αφού οι επιθετικοί της Καστοριάς υποδείχθηκαν σε θέση οφ σάϊντ.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, αντέδρασαν, πήραν σε κάποια διαστήματα, την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά η Καστοριά με σωστή διαχείριση του παιχνιδιού, κατόρθωσε και πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Στο 50΄ ωραία προσπάθεια και σέντρα του Σαββόπουλου από τα δεξιά, απέκρουσαν οι αμυντικοί σε κόρνερ. Το εκτέλεσε ο Φωλίνας, έδιωξε η άμυνα και τη νέα σέντρα του Φωλίνα, που έγινε και πάλι αποδέκτης της μπάλας, απομάκρυναν και πάλι οι αμυντικοί. Στο 52΄ η σέντα του Κατσιάκη πέρασε παράλληλα από την εστία του Κοσμίδη και κατέληξε άουτ. Στο 54΄ ο Κατσιάκης εκτέλεσε κόρνερ από τα αριστερά, αλλά το πλασέ του Φράγκου έφυγε ψηλά άουτ. Στο 59΄ μετά από σέντρα του Μετάι, από τα δεξιά, ο Κατσιάκης έπιασε την κεφαλιά στο 2ο δοκάρι, αλλά ο Κοσμίδης μπλόκαρε τη μπάλα. Στο 65΄ μετά από ωραίο συνδυασμό Σαββόπουλου και Τσελεπή η μπάλα πήγε στον Balde, ο οποίος την έσπασε στην περιοχή, αλλά οι αμυντικοί απομάκρυναν σε κόρνερ, το οποίο εκτέλεσε ο Φωλίνας, αλλά έδιωξε η άμυνα των φιλοξενουμένων. Στο 70΄ ο Μετάι εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά, αλλά η κεφαλιά του Νικολίτσα πέρασε άουτ. Στο 88΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Φωλίνα, από τα δεξιά, ο Balde έπιασε το σουτ στο 2ο δοκάρι, αλλά η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.

Διαιτητής: Πίγγιου Ειρήνη (Ε. Π. Σ. Θεσπρωτίας)
Βοηθοί: Τσιάντας Δημήτριος (Ε. Π. Σ. Ηπείρου)
Μπέκας Κωνσταντίνος (Ε. Π.Σ. Ημαθίας)

Οι συνθέσεις:

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κοσμίδης, Tozzo, Φωλίνας, Παναγιωτίδης, Tarelli (66΄ Κωνσταντίνου), Πάλλας (57΄ Balde), Μηλιάτης (83΄ Κυριακού), Τσελεπής (83΄ Νάκος), Ελευθεριάδης, Μπάρο, Σαββόπουλος.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥ: Σοϊλεμέζογλου, Μετάι, Νικολαΐδης, Πολύζάς, Νικολίτσας (86΄ Δαβής), Φροσύνης, Πορτοκαλάς, Φράγκος (86΄ Ταουσάνης), Μουράτη, Κατσιάκης ( 69΄ Κιλιντάρης), Ιωσηφίδης.

Τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ20
ΓΑΣ ΣΒΩΡΟΝΟΥΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ30
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣΕΛΑΣΣΟΝΑ01
ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡ.ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ50
ΚΑΣΤΟΡΙΑ 1980ΚΕΡ. ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥ10
ΚΟΖΑΝΗΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ10
ΑΟ ΧΑΝΙΩΤΗΣΠΙΕΡΙΚΟΣ  

Η βαθμολογία

Το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής

ΓΑΣ ΣΒΩΡΟΝΟΥΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑ
ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ
ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡ.
ΕΛΑΣΣΟΝΑΚΑΣΤΟΡΙΑ 1980
ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣΚΟΖΑΝΗ
ΚΕΡ. ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥΑΟ ΧΑΝΙΩΤΗΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥΠΙΕΡΙΚΟΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here