Μεγάλη κλοπή σημειώθηκε κατά τα ξημερώματα, στο πρακτορείο του ΚΤΕΛ Καστοριάς, στο Άργος Ορεστικό, από όπου, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της sentra.com.gr οι δράστες κατάφερνα να αποσπάσουν μεγάλο χρηματικό ποσό.

Το συμβάν διαπιστώθηκε στις 5.30 το πρωί όταν η πράκτορας μετέβη προκειμένου να ανοίξει το πρακτορείο, οπότε περίπου εκείνη την ώρα διέρχεται το λεωφορείο με προορισμό την Θεσσαλονίκη. Έκπληκτη διαπίστωσε ότι είχε παραβιαστεί το παράθυρο του καταστήματος, ενώ όλο το χρηματικό ποσό που υπήρχε είχε κάνει φτερά!

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία η οποία έσπευσε στο σημείο, ξεκινώντας άμεσα τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών! Μάλιστα μετέβη στο σημείο κλιμάκιο της σήμανσης για περισυλλογή στοιχείων.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες μας, έχουν αξιοποιηθεί πληροφορίες από τους άνδρες του αστυνομικού τμήματος του Άργους Ορεστικού, που όπως όλα δείχνουν βρίσκονται στα ίχνη των δραστών που ξάφρισαν το ταμείο του ΚΤΕΛ.

Το γεγονός της κλοπής αυτής θεωρείται θρασύτατο , καθώς το πρακτορείο του ΚΤΕΛ στο Άργος Ορεστικό, βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της πόλης ορατό από πολλά σημεία, γεγονός που μπορεί να συμβάλει στον εντοπισμό των δραστών!

Δείτε φωτογραφίες της sentra.com.gr από το σημείο:

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here