Αλλαγές επίκεινται με την νέα χρονιά στα τέλη κυκλοφορίας και στον τρόπο πληρωμής τους.

Οι κ??τοχοι αυτοκινήτων θα έχουν την δυνατότητα να καταβάλλουν τέλη κυκλοφορίας ξεχωριστά για κάθε μήνα κυκλοφορίας των οχημάτων τους.

Με αυτό τον τρόπο, οι ιδιοκτήτες που έχουν ακινητοποιημένα τα αυτοκίνητα τους δεν θα υποχρεώνονται στην καταβολή τελών ενώ θα μπορούν να πληρώνουν το ποσό που αναλογεί στα τέλη κυκλοφορίας για έναν ή τρεις μήνες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Έθνους, σχεδιάζεται η καθιέρωση ενός νέου αυτοκόλλητου που θα προμηθεύονται δωρεάν όλοι οι φορολογούμενοι με την εξόφληση των τελών κυκλοφορίας και στο οποίο θα είναι ενσωματωμένα όλα τα στοιχεία του οχήματος στα οποία θα περιλαμβάνεται η πληρωμή των τελών, η ασφάλιση και ο έλεγχος ΚΤΕΟ.

Το σήμα θα προμηθεύονται υποχρεωτικά τα ΙΧ και τα φορτηγά με ξένες πινακίδες με την καταβολή αντιτίμου το ύψος του οποίου θα διαφοροποιείται από τη διάρκεια παραμονής του στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό θα υπάρχει ειδικό τέλος για παραμονή μιας εβδομάδας, 15 ημερών ή ενός μήνα.

Ο έλεγχος του σήματος θα γίνεται σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου από περιπολικά τα οποία θα είναι εξοπλισμένα με ειδικές συσκευές ελέγχου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here