Σε μία ακόμη σημαντική ανανέωση προχώρησε η διοίκηση του Ηρακλή Πολυκάρπης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του sentra.com.gr, oι ιθύνοντες του συλλόγου ήρθαν σε συμφωνία με τον πολύπειρο Παρασκευά Ρέντα, ο οποίος θα αγωνιστεί και πάλι με τα χρώματα του «Ηρακλή» για 7η συνεχή χρονιά.

Ο 30χρονος αμυντικός με θητεία στο παρελθόν σε Παναργειακό και Μαυροχώρι, που αγωνίζεται σε όλη την αριστερή πτέρυγα, θεωρείται από τους πολύτιμους παίκτες του Ηρακλή, καθώς με την συμμετοχή του στον Ηρακλή έχει συμβάλλει ουσιαστικά στην πετυχημένη πορεία του συλλόγου τα τελευταία χρόνια.

Ωστόσο, ο εν λόγω ποδοσφαιριστής αν και είχε δεχθεί κρούσεις από ορισμένες ομάδες, δεν θέλησε να αποχωριστεί την ομάδα του Ηρακλή, αφού όπως δήλωσε «το κλίμα στον σύλλογο είναι εξαιρετικό, είμαστε όλοι μια οικογένεια και νομίζω ότι με τις μεταγραφικές κινήσεις που κάνει η διοίκηση, η ομάδα έχει ενισχυθεί σημαντικά και αισιοδοξώ ότι φέτος θα είναι η χρονιά μας. Έχουμε τις δυνατότητες να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα αλλά και το κύπελλο, δύο στόχους τους οποίους αγγίξαμε τα τελευταία χρόνια, αλλά δεν τα καταφέραμε».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here