Σε βάρος της κατατέθηκε μήνυση από τον δήμο Μίνωα Πεδιάδας – Εκείνη άλλαξε τις κλειδαριές στο ΚΑΠΗ, κλειδώθηκε μέσα και φώναζε ότι κανείς δεν μπορεί να τη βγάλει από το κτίριο που ανήκει στο… διεθνές δίκαιο

Σουρεαλιστικό σκηνικό επικράτησε στο ΚΑΠΗ του δήμου Μίνωα Πεδιάδας στο Αρκαλοχώρι Ηρακλείου με πρωταγωνίστρια μια εκ πεποιθήσεως ανεμβολίαστη εργαζόμενη, που έχει τεθεί σε αναστολή. Η γυναίκα εξακολουθούσε να πηγαίνει στο ΚΑΠΗ με αποτέλεσμα ο δήμος να προχωρήσει σε υποβολή μήνυσης σε βάρος της.

Η ανεμβολίαστη υπάλληλος κλειδώθηκε μέσα στο ΚΑΠΗ αρνούμενη να βγει από το κτίριο. Μάλιστα, άλλαξε τις κλειδαριές της δομής και παρά τις εκκλήσεις του αρμόδιου αντιδημάρχου να απομακρυνθεί από το κτίριο άρχισε να μετακινεί έπιπλα και ό,τι έβρισκε, φωνάζοντας παράλληλα ότι είναι… «αυτόχθων ιθαγενής και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να τη βγάλει από το κτίριο που ανήκει στο διεθνές δίκαιο»…

Σύμφωνα με το Creta24 στο σημείο προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση και αστυνομικές δυνάμεις και εισαγγελέας έσπευσαν προκειμένου να απομακρύνουν την αρνήτρια-εργαζόμενη.

arkalohori1
arkalohori2
arkalohori3

H  γυναίκα είχε προσπαθήσει με κάθε τρόπο να κλείσει την είσοδο του χώρου στον οποίο βρισκόταν, προκειμένου να μην μπορέσουν να εισέλθουν οι αστυνομικοί. Μάλιστα είχε κολλήσει στα τζάμια χαρτιά που έγραφαν ότι η δουλειά της είναι… άσυλο και καλούσε αστυνομία και εκπροσώπους του δήμου να φύγουν.

Τελικά όμως κατάφεραν να μπουν μέσα στο κτίριο και να την συλλάβουν.

arkalohori4
arkalohori5

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here