Απαντώντας σε ψηφοφόρο του, που παραπονέθηκε στο facebook πως και αυτός αποκλείστηκε από τα χιόνια δεν πήρε αποζημίωση, ενώ «οι Αθηναίοι μια φορά αποκλείσθηκαν και το πήραν. Εμείς σε πηγάδι κατουρήσαμε», ο βουλευτής Καστοριάς, Ζήσης Τζηκαλάγιας έγραψε: «Εμείς είμαστε ορεσίβειοι και όχι φλούφληδες».

Το σχόλιο έγινε viral και έφτασε στα ΜΜΕ της Αθήνας. Από τα αντιπολιτευτικά site και εφημερίδες, μέχρι την Καθημερινή αλλά και τον Νίκο Μουτσινά.

Το δημοσίευμα της Καθημερινής

«Φλούφληδες και αγιογράφοι»

floyflides-kai-agiografoi0

Στην Καστοριά είναι συνηθισμένοι στα χιόνια. Αυτό ήθελε να πει και ο τοπικός βουλευτής της Ν.Δ., Ζήσης Τζηκαλάγιας, όταν αποκάλεσε τους Αθηναίους «φλούφληδες». Απαντούσε χαριτολογώντας σε ψηφοφόρο του, που του είχε ζητήσει στο Facebook αποζημίωση, όπως αυτή που πήραν οι Αθηναίοι, επειδή χιόνισε μία φορά. Κάποιοι έσπευσαν ακόμη κι αυτήν την απόπειρα για πλάκα να την εκμεταλλευτούν αντιπολιτευτικά. Αν ήθελαν ύλη για αντιπολίτευση, θα μπορούσαν να τη βρουν στον τοίχο του γραφείου του Τζηκαλάγια, όπου είναι κρεμασμένο ένα πορτρέτο του πρωθυπουργού φιλοτεχνημένο με τόσο αγιογραφικό πάθος που καταλήγει καρικατούρα. Αυτός, ναι. Είναι λόγος να ζητήσει κανείς αποζημίωση: Για δυσφημιστική προσωπογραφία.
Στέντωρ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here