Άλλαξε άρδην η εικόνα των αποδυτηρίων του γηπέδου Καστοριάς, χάρη στην προσωπική εργασία των μελών της διοίκησης της Καλλιθέας και της αρωγής του Δήμου Καστοριάς, που διέθεσε τα υλικά

Ρεπορτάζ: Δαμιανός Δέλλιος

«Κάλλιο πέντε και στο χέρι, παρά δέκα και καρτέρι», λέει μια λαϊκή ρήση, που στην περίπτωση των αποδυτηρίων του Ο.Α.Κ.Α. Καστοριάς, αν μη τι άλλο, πατάει «γάντι», μιας και τα μέλη της διοίκησης του Μέγα Αλέξανδρου Καλλιθέας μπρος στην ανάγκη να αλλάξει άρδην η κάκιστη εικόνα που παρουσίαζαν οι χώροι αλλαγής ενδυμασίας και ντους αθλητών, όπου μέχρι πρότινος μόνο ζώα θα μπορούσαν να σταβλίζονται και όχι άνθρωποι, είδαν την πρότασή τους προς τον Δήμο Καστοριάς για την εκ βάθρων αλλαγή της όψης των αποδυτηρίων να πιάνει -κατά το ήμισυ- τόπο.

Και μιλάμε πως κατά το ήμισυ έγινε δεκτή η πρόταση του Μέγα Αλέξανδρου Καλλιθέας, γιατί ο Δήμος Καστοριάς ανέλαβε την υποχρέωση να παραχωρήσει μόνο τα υλικά που χρειάζονταν για την ανακατασκευή των αποδυτηρίων, αφήνοντας το κομμάτι του κόστους των εργασιών στον αιτούντα σύλλογο.

Έστω κι έτσι, λοιπόν, οι χώροι των αποδυτηρίων του Ο.Α.Κ.Α. Καστοριάς πήραν την απαιτούμενη από όλες τις απόψεις μορφή, χάριν, θα έλεγε κανείς χαριτολογώντας, της «σύμπραξης Δημοσίου και Ιδιωτικού τομέα», μετατρέποντάς τους από… ασχημόπαπα σε «κύκνους», αλλά κι επιβεβαιώνοντας τη λαϊκή ρήση περί του «κάλλιο πέντε και στο χέρι, παρά δέκα και καρτέρι».

Τέλος, αυτό που μένει να δούμε, δεν είναι άλλο από το να μην πάει χαμένη αυτή η προσπάθεια, με την αναφορά μας δε, να επικεντρώνεται στην άδεια καταλληλότητας του Ο.Α.Κ.Α. Καστοριάς, που είναι ακόμη και σήμερα σε εκκρεμότητα.

Να σημειωθεί ότι στις εργασίες συνέβαλλε και ο ΓΠΟ Καστοριάς.

Φωτογραφίες όπως ήταν πριν από λίγο καιρό τα αποδυτήρια:

Και το μετά:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here