Στην Καστοριά, είναι πλέον γεγονός, ότι φτιάχνονται τα καλύτερα τσίπουρα στον κόσμο! Από αυτά όμως ένα πρέπει να βγει πρώτο και αυτό το αποφασίζεις εσύ!

Οι Χ.ΕΡ.ΚΑ.Τ. (Χαβαλέδες Ερασιτέχνες Καστοριανοί Τσιπουροπαραγωγοί) είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν τα φετινά «Μπουζέρια», τον διαγωνισμό που θα αναδείξει το καλύτερο τσίπουρο στον κόσμο!

Για 5η χρονιά ο διαγωνισμός τσίπουρου πραγματοποιείται στην Καστοριά και θα λάβει χώρα τις Απόκριες, 25 & 26 Φεβρουαρίου 2023!

Ερασιτέχνες τσιπουροπαραγωγοί από την ευρύτερη περιοχή της Καστοριάς αλλά και από την υπόλοιπη Ελλάδα, συμμετέχουν στον διαγωνισμό με σκοπό να αναδειχθεί το καλύτερο τσίπουρο στον κόσμο μέσα από την ψήφο του κοινού!

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί σε δύο ημέρες, το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου, και σε δύο διαφορετικά σημεία ταυτόχρονα κάθε ημέρα.

Το ένα σημείο που μπορείτε να δοκιμάσετε και να βαθμολογήσετε τα τσίπουρα θα είναι μπροστά στο καφενείο του Ρόντση Μητροπόλεως 108 και το άλλο σημείο θα είναι στην περιοχή Ψαράδικα μπροστά στα μαγαζιά Σβούρα, Μώλος, Σουλάτσο και 12 Μήνες.

Το Σάββατο μπορείτε να ψηφίσετε μεταξύ 14:00 και 20:00 και στα δύο σημεία και την Κυριακή μεταξύ 14:00 και 18:00.

Οι απονομές θα πραγματοποιηθούν στην πλατεία Αδελφών Εμμανουήλ στο Ντολτσό Καστοριάς, την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου στις 21:00 πριν το άναμμα της Μπουμπούνας!

Σας περιμένουμε όλους να γευτείτε τα καλύτερα τσίπουρα στον κόσμο στην πόλη όπου αυτά δημιουργούνται την Καστοριά και να αναδείξετε εσείς το καλύτερο από αυτά με την ψήφο σας!

Να είστε όλοι εκεί!

Με τιμή

Χ.ΕΡ.ΚΑ.Τ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here