Σοβαρή βλάβη σημειώθηκε λίγο πριν το μεσημέρι στον κεντρικό αγωγό που υδροδοτεί ολόκληρο το Άργος Ορεστικό, από τη Λεύκη.

Αυτήν την ώρα (περίπου 7.00 το απόγευμα) η υδροδότηση στην πόλη του Άργους Ορεστικού, έχει αρχίσει να αποκαθίσταται, μετά από υπεράνθρωπες προσπάθειες των συνεργείων του δήμου, που εντόπισαν την βλάβη και εργάστηκαν άμεσα για την αποκατάσταση της.

Σύμφωνα με πληροφορίες της sentra.com.gr η βλάβη εντοπίστηκε σε βάθος περίπου 4,5 μέτρων, κάτι που δυσκόλεψε τις εργασίες αποκατάστασης.

Οι εκτιμήσεις που υπάρχουν αναφέρουν πως η χαμηλή ζώνη της πόλης από στιγμή σε στιγμή θα έχει νερό, ενώ η υψηλή θα έχει σε μία με δύο ώρες αργότερα, εως ότου γεμίσουν πλήρως οι δεξαμενές υδροδότησης.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 21:00

Μετά την αποκατάσταση της βλάβης τον κεντρικό αγωγό ύδρευσης της πόλης του Άργους Ορεστικού και την προσπάθεια  επανατροφοδότησης του δικτύου, σημειώθηκε νέα διαρροή πλησίον της αρχικής. Τα συνεργεία του Δήμου επιχειρούν συνεχόμενα για την αποκατάσταση και της νέας βλάβης, η οποία αναμένεται τις πρώτες πρωινές ώρες, λόγω του μεγάλου βάθους χωροθέτησης του αγωγού (μεγαλύτερο των 5 μέτρων).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here