Απόπειρα κλοπής πραγματοποιήθηκε περίπου πριν τρεις μέρες σε διαμέρισμα οικοδομής που βρίσκεται πολύ κοντά στην πλατεία Ομονοίας στην Καστοριά. Μάλιστα εκείνη την ώρα μέσα στο διαμέρισμα βρισκόταν μόνο του ένα κορίτσι ηλικίας μόνο 14 ετών!

Σύμφωνα με ασφαλείς και αποκλειστικές πληροφορίες της sentra.com.gr το περιστατικό σημειώθηκε περίπου τρεις μέρες πριν από σήμερα. Κατά τις πληροφορίες μας, άγνωστό άτομο ή και παραπάνω, περίπου στις 9.00 η ώρα το βράδυ, επιχείρησε να διαρρήξει την είσοδο διαμερίσματος, σε οικοδομή, κοντά στην πλατεία Ομονοίας. Την ίδια ώρα μέσα στο διαμέρισμα βρισκόταν μόνο του ένα κοριτσάκι 14 ετών, καθώς οι γονείς απουσίαζαν ακόμα λόγω εργασίας. Ωστόσο, ευτυχώς, το κοριτσάκι είχε τοποθετημένο τον σύρτη ασφαλείας πίσω από την πόρτα. Αρχικά ο άγνωστος ή οι άγνωστοι – ο αριθμός δεν είναι γνωστός- κατάφερε να ξεκλειδώσει την πόρτα, αλλά εμποδίστηκε από τον σύρτη. Όταν κατάλαβε πως το διαμέρισμα δεν είναι εντελώς άδειο, αλλά ότι κάποιος άνθρωπος βρίσκεται μέσα, τράπηκε σε φυγή.

Το κοριτσάκι, που αντιλήφθηκε το συμβάν, ειδοποίησε αμέσως τους γονείς του και άμεσα ενημερώθηκε και η αστυνομία, η οποία μετέβη στο διαμέρισμα για έρευνα και συγκέντρωση στοιχείων.

Επειδή τις ημέρες αυτές, αναμένεται να βρεθεί μεγάλος αριθμός επισκεπτών στην περιοχή, λόγω και της εμποροπανήγυρις στο Άργος Ορεστικό. Η Αστυνομία, πάντα προειδοποιεί για αυξημένα μέτρα ασφάλειας, ώστε να αποτραπεί κάθε κακόβουλη ενέργεια που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τόσο αντικείμενα, αλλά κυρίως την ίδια μας την ζωή!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here