Σοβαρά προβλήματα στη ηλεκτροδότηση δημιουργήθηκαν περίπου στις 18:00 το απόγευμα στην πόλη του Άργους Ορεστικού, όπου από νωρίς το μεσημέρι βρέχει ακατάπαυστα με αποτέλεσμα να εκραγεί μετασχηματιστής και να αρπάξει φωτιά.

Ρεπορτάζ Βαγγέλης Παπαδόπουλος

Το περιστατικό, σύμφωνα με πληροφορίες, προκλήθηκε από κεραυνό που τράβηξε κοντινό αλεξικέραυνο με αποτέλεσμα να προκληθεί αυτή η σοβαρή ζημιά στο δίκτυο. Αμέσως επενέβησαν συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ, μαζί με την πυροσβεστική υπηρεσία και την αστυνομία του Άργους Ορεστικού. Η αστυνομία προχώρησε άμεσα στη λήψη μέτρων κλείνοντας την κυκλοφορία των οχημάτων για λόγους ασφαλείας στην περιοχή, ενώ η πυροσβεστική επιδόθηκε στο έργο της κατάσβεσης.

Όλα αυτά, πρέπει να σημειώσουμε, πως έγιναν με πολύ σκληρές προσπάθειες κάτω από εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες, ώστε να αποκατασταθεί η ζημιά το γρηγορότερο δυνατό! Το αποτέλεσμα ήταν να υπάρξει διακοπή στην ηλεκτροδότηση, αρχικά στη γύρω περιοχή στην οδό Γιαγκοπούλου στη διασταύρωση του Μίδη, όπου και δημιουργήθηκε το σοβαρό πρόβλημα, και λίγο αργότερα σε όλη την πόλη ώστε να δουλέψουν τα συνεργεία για την αποκατάσταση της ζημιάς.

Ήδη εδώ και λίγη ώρα η ηλεκτροδότηση έχει αποκατασταθεί παντού!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here