Μέσα από πολύ βαριά ατμόσφαιρα λόγω των τελευταίων γεγονότων, η ομάδα μας είχε πλήρη δραστηριότητα, σε όλα τα τμήματα. Σε όλους τους αγώνες τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους, ενώ όλοι οι αθλητές αγωνίστηκαν έχοντας μαύρη κορδέλα στη στολή τους, σε ένδειξη πένθους.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ

Α.Κ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ – Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 47-67

Το Σάββατο το Εφηβικό τμήμα ταξίδεψε στην Φλώρινα για την τελευταία αγωνιστική του Πρωταθλήματος, όπου αντιμετώπισε την Α.Κ. Φλώρινας.

47-67 το τελικό σκορ και νίκη για την ομάδα μας, που θα δώσει άλλη μια φορά το παρόν στο Final 4, αντιμετωπίζοντας τον Ηρακλή Κοζάνης με πιθανή ημερομηνία 24 Μαρτίου.

Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας!

Δεκάλεπτα: 16-16, 27-24, 37-42 και 47-67

Α.Σ. Καστοριάς (Καραταγλίδης): Στεφανής Γ.5(1), Φιλιππίδης Δ. 4, Πιπερόπουλος 19(2), Λαγγιώτης 2, Ντόντης 24(6), Στεργιόπουλος, Κώτσης 2, Ταμήλιας 2, Μονοβασίλης Αλ. 5, Φράγκος Κ., Κωνσταντίνου Σ. 4 και Μαυροδήμος Κ..

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ Β΄

Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Β΄ – Γ.Σ. ΕΛΙΜΕΙΑΣ 67-93

Το απόγευμα του Σαββάτου η Β’ Παιδική ομάδα του συλλόγου υποδέχτηκε την ομάδα Παίδων Ελιμείων. Σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι η ομάδα μας ήταν συνεχώς πίσω στο σκορ, με τους αθλητές μας να προσπαθούν να μειώσουν τη διαφορά παίζοντας ωραίο και ομαδικό μπάσκετ.

Το τελικό σκορ 67-93 δείχνει τη διαφορά δυναμικής της ομάδας μας, που όμως έδωσε τη δυνατότητα σε όλα τα παιδιά να αγωνιστούν και να αποκομίσουν την χαρά της συμμετοχής αλλά και πολύτιμες εμπειρίες.

Α.Σ. Καστοριάς Β΄ (Τερσενίδης-Καραταγλίδης):  Μαυροδήμος Αγγ., Γκόσδας, Παλιούρης Κ., Καραβατάκης Κ., Στεφάνου Β., Κωνσταντινίδης Ζ., Κώτσης Αθ., Σιμώτας, Αντωνιάδης Αν., Μπιτσόλης και Μεγακλής.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ Α΄

Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Α΄ – Φ.Σ. ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 105-35

Για το Παιδικό Α΄ στο Κλειστό γυμναστήριο «Δημήτρης Διαμαντίδης» το πρωί της Κυριακής φιλοξενήσαμε τον Εθνικό Κοζάνης.

Τελικό αποτέλεσμα 105-35.

Α.Σ. Καστοριάς Α΄ (Καραταγλίδης – Τερσενίδης): Στεφανής Γ., Φιλιππίδης Δ., Παναγιωτίδης, Ντόντης, Λαγγιώτης, Κώτσης Π., Κωνσταντίνου Γ., Μονοβασίλης, Μαυροδήμος Κ., Κωνσταντίνου Ηλ., Εφραιμίδης και Στεφανής Ορ.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ Γ΄ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ 2022-23

Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ _Άροσις – Α.Π.Σ. ΚΟΥΠΑ ΚΙΛΚΙΣ 77-71

Το απόγευμα της Κυριακής για το Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, το ανδρικό αντιμετώπισε την Κούπα Κιλκίς, μια πολύ καλή ομάδα που βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο απόλαυσαν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, που στο τέλος βρήκε νικήτρια, μετά από πολύ καλή εμφάνιση την ομάδα μας, με σκορ 77-71.

Δεκάλεπτα: 22-12, 36-32, 61-52 και 77-71

Α.Σ. Καστοριάς – άροσις(Καραταγλίδης): Παπαμαργαρίτης, Χότζα 28(1), Μπέγος 22(6), Δημητρόπουλος, Κέδρος, Τερσενίδης 9(2), Κορομπίλιας, Καλαϊτζίδης 10, Παντελίδης 6, Δαραβίγκας, Πιπερόπουλος και Παπαδημητρίου 2.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here