Με μια σύντομη, αλλά και άκρως συγκινητική ανακοίνωση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο Γιάννης Ντάμζι γνωστοποίησε την αποχώρησή του από την ομάδα της Καστοριάς, ρίχνοντας έτσι τους τίτλους τέλους έπειτα από 3,5 χρόνια κοινής πλεύσης.

Ο 25χρονος επιθετικός και πρώτος σκόρερ των «γουναράδων» τόσο την περσινή όσο και την φετινή αγωνιστική περίοδο ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Φεύγω από την ομάδα της καρδιάς μου, φεύγω από την οικογένεια μου, από το σπίτι μου! Πάλεψα με όσες δυνάμεις είχα για να βοηθήσω την ομάδα και έκανα ότι καλύτερο μπορούσα. Έκρινα ότι αυτή ήταν η κατάλληλη στιγμή για να αποχωρήσω. Ευχαριστώ την ομάδα της Καστοριάς για την άψογη συνεργασία τόσων χρόνων τις ευκαιρίες και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου! Ευχαριστώ τους φιλάθλους της ομάδας που με αγκάλιασαν και μου συμπεριφέρθηκαν σαν δικό τους παιδί ! Αφήνω πίσω μου φίλους αδέρφια και ανθρώπους που εκτιμάω και αγαπώ! Ευχαριστώ για όλα Καστοριά!»

Αξίζει να σημειωθεί ότι η δημοσίευση κατακλύστηκε από θετικά σχόλια συμπαικτών και φίλων του νεαρού ποδοσφαιριστή, που αναγνωρίζοντας πλήρως όλα όσα έχει προσφέρει στο ιστορικό σωματείο του ευχήθηκαν τα καλύτερα για τη συνέχιση της καριέρας του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here