Στους δρόμους… για ζέσταμα βγήκαν τα τρακτέρ αυτή την ώρα στο Άργος Ορεστικό, μπροστά από το δημαρχείο – Στα κάγκελα οι αγρότες για τις αποζημιώσεις των φασολιών

Παρά τις δεσμεύσεις του ΕΛΓΑ, οι φασολοπαραγωγοί της Καστοριάς δεν έχουν δει ακόμα το χρώμα του χρήματος ενώ δεν γνωρίζουν, όταν πάρουν τα λεφτά για τις καταστροφές στην παραγωγή πόσα θα είναι αυτά.

Αποφασίστηκε λοιπόν, σήμερα στις 7 το απόγευμα να συγκεντρωθούν τα τρακτέρ στο δημαρχείο του Άργους Ορεστικού. Εκεί θα πραγματοποιηθεί προσυγκέντρωση, ενώ σήμερα ή το αργότερο αύριο θα πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση των αγροτών της περιοχής μας με έντονη πιθανότητα να κλιμακώσουν τον αγώνα τους με παρουσία των τρακτέρ στο γνωστό τους σημείο, την αερογέφυρα του Άργους Ορεστικού.

Άλλωστε το ενδεχόμενο κινητοποιήσεων είχε προαναγγείλει με συνέντευξή του σήμερα το πρωί στον Antennes 93.6 και τον Χρήστο Νατσούλη, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας και αγρότης, Θωμάς Μάνος.

Θ. Μάνος: Είναι πλέον θέμα επιβίωσης – Π. Μορφίδης: Από τις κινητοποιήσεις θα βγει… χείμαρρος (Βίντεο)

Δείτε τι δήλωσαν από το σημείο της συγκέντρωσης ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας, Θωμάς Μάνος, καθώς και ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Καστοριάς με έδρα το Άργος Ορεστικό, Πλάτων Μορφιδης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here