Ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον ΑΣ Άργος Ορεστικό ο Τριαντάφυλλος Σπυρόπουλος και ο Μανώλης Χατζόπουλος – Επέστρεψε ο Νίκος Γιαγκόπουλος

Οι ανακοινώσεις της ομάδας:

Ο ΑΣ ΆΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον αθλητή Τριαντάφυλλο Σπυρόπουλο για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023!!
Ο Τριαντάφυλλος,ένας πιστός στρατιώτης της ομάδας όλα αυτά τα χρόνια,δεν θα μπορούσε να λείπει από τα πλάνα του coach Κίτσιου και για την φετινή χρονιά!!
Τριαντάφυλλε, ο σύλλογος σε ευχαριστεί για
την ανιδιοτελή σου βοήθεια προς την ομάδα και σου εύχεται καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία και χωρίς τραυματισμούς!!

Ανανεώσεων συνέχεια για τον σύλλογο μας!!

Ο ΑΣ ΆΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον αθλητή Μανώλη Χατζόπουλο για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023!!
Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στα μέσα της περσινής χρονιάς ο αθλητής μας με υπομονή και επιμονή κατάφερε να επιστρέψει ξανά στους αγωνιστικούς χώρους και να είναι στην διάθεση του coach Κίτσιου για την φετινή χρονιά!!
Μανώλη σε ευχαριστούμε για την αφοσίωση σου στον σύλλογο και σου ευχόμαστε ολόψυχα καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και μακριά από τραυματισμούς!!Όλος ο σύλλογος είναι πολύ χαρούμενος για την επιστροφή σου στην αγωνιστική δράση!!

Ο ΑΣ ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον αθλητή Νίκο Γιαγκόπουλο για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023!!
Μετά την άκρως θετική παρουσία του παίκτη την σεζόν 2018-2019, όπου η ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α’ ΕΚΑΣΔΥΜ, η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους μετά από 3ετή αποχή είναι γεγονός.
Ο ΑΣ ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ καλωσορίζει τον παίκτη και του εύχεται καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και μακριά από τραυματισμούς!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here