Ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας, Επιπτώσεων Κλιματικής Αλλαγής, Περιβάλλοντος και Υποδομών Δυτικής Μακεδονίας, Θωμάς Μάνος, συγχαίρει την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καστοριάς, την Αστυνομική Διεύθυνση Καστοριάς, το ΕΚΑΒ Καστοριάς, την ΔΕΔΔΗΕ Καστοριάς και το προσωπικό του Βυζαντινού Μουσείου Καστοριάς για την Άσκηση που διεξήχθη και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία στο Βυζαντινό Μουσείο Καστοριάς.

Οι δράσεις της Πολιτικής Προστασίας πέρα από τον σημαντικότατο σκοπό προστασίας της ανθρώπινης ζωής στοχεύουν και στην προστασία της Πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Επιπλέον, οι Ασκήσεις Πολιτικής Προστασίας αποτελούν την καλύτερη μέθοδο δοκιμασίας – εκπαίδευσης και αξιολόγησης της επιχειρησιακής ετοιμότητας –επάρκειας και συντονισμού όλων των εμπλεκομένων φορέων στην διαχείριση καταστροφών.

Την Αντιπεριφέρεια Πολιτικής Προστασίας εκπροσώπησε ο Ευάγγελος Δούφλιας, MSc στη «Διαχείριση Καταστροφών και Κρίσεων», Στέλεχος της ΠΕΔ Δυτ. Μακεδονίας και Συνεργάτης της Αντιπεριφέρειας Πολιτικής Προστασίας Δυτικής Μακεδονίας.

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here