Δεκαπέντε αθλητές κι αθλήτριες των Εθνικών ομάδων κωπηλασίας (ή αλλιώς έξι πληρώματα) που διακρίθηκαν το 2019 σε διεθνές επίπεδο κατακτώντας μετάλλια όλων των χρωμάτων βρίσκονται ανάμεσα στους υποψήφιους για τους τίτλους των κορυφαίων Ελλήνων αθλητών, αθλητριών και ομάδων για τη χρονιά που σε λίγο καιρό μας αποχαιρετά αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι η ελληνική κωπηλασία ανήκει στην ελίτ του αθλητισμού στη χώρα μας. 

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΠΣΑΤ στην κατηγορία για την ανάδειξη του Κορυφαίου Αθλητή της χρονιάς υποψήφιοι (ως πλήρωμα) είναι οι: 

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΣΚΟΣ για το ασημένιο στο Παγκόσμιο Κ23 και το χάλκινο στο Ευρωπαϊκό Κ23 στα Γιάννενα

Γ.ΚΑΛΑΝΔΑΡΙΔΗΣ-Θ.ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΟΣ για το χάλκινο στο Παγκόσμιο Κ23 και το ασημένιο στο Ευρωπαϊκό Κ23 στα Γιάννενα στο αγώνισμα της δικώπου άνευ.  

Στη κατηγορία για την ανάδειξη της Κορυφαίας Αθλήτριας της χρονιάς υποψήφιες (ως πλήρωμα) είναι οι:  

Μ.ΚΥΡΙΔΟΥ-Χ.ΜΠΟΥΡΜΠΟΥ (φωτό) για τα χρυσά μετάλλια στο Παγκόσμιο Νέων και το Ευρωπαϊκό Κ23 στο αγώνισμα της δίκωπου άνευ.

Α.ΚΥΡΙΔΟΥ-Δ.ΤΣΑΜΟΠΟΥΛΟΥ για το χρυσό στο Παγκόσμιο Κ23 στο διπλό σκιφ.

Στην κατηγορία για την ανάδειξη της Κορυφαίας ομάδας της χρονιάς υποψήφιες είναι

H Τετράκωπος Άνευ Εφήβων με τους Γ.ΠΕΤΑΛΩΤΙΔΗ-Λ.ΠΑΛΑΙΟΠΑΝΟ-Δ.ΖΩΓΡΑΦΟ-Θ.ΛΑΠΙΚΟΦ για το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα εφήβων  και 

Tο Τετραπλό σκιφ ελ βαρών Νέων Γυν Κ23 με τις Σ.ΘΕΟΧΑΡΗ-Α.ΑΡΑΜΠΑΤΖΗ-Ε.ΒΑΡΕΛΟΠΟΥΛΟΥ-Χ.ΚΑΛΙΤΣΑ για το ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23 στα Γιάννενα.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλα τα μέλη που ανήκουν στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικού Τύπου από όλη την Ελλάδα ενώ η ψηφοφορία θα διαρκέσει ως τις 29 Νοεμβρίου.

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων  και οι βραβεύσεις των κορυφαίων θα γίνουν  όπως κάθε χρόνο σε ειδική τελετή που θα γίνει στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 9 Δεκεμβρίου. 

Καλή επιτυχία σε όλα τα πληρώματα.

Πηγή:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here