Έφυγε από τη ζωή, πρόωρα και αδόκητα, ένα εκλεκτό μέλος της τοπικής μας κοινωνίας, ο πρώην δήμαρχος Πασχάλης Γκέτσιος.

Υπηρέτησε ευδοκίμως την αυτοδιοίκηση Ά και Β βαθμού για 21 χρόνια (δύο τετραετίες ως Νομαρχιακός σύμβουλος, μία τετραετία ως κοινοτικός σύμβουλος του δήμου Νεστορίου την δεκαετία του ´90 και 5 χρόνια ως δήμαρχος Νεστορίου την περίοδο 2014-2019.

Η συνεισφορά του στην εξέλιξη των τοπικών πραγμάτων του δήμου μας υπήρξε σημαντική και ουσιαστική.

Διακρίθηκε για την αγάπη του για τον τόπο, ιδιαίτερα για την γενέτειρα του το Νεστόριο, το ήθος και την αξιοπρέπεια κατά την άσκηση των καθηκόντων του, την ευθύτητα στις σχέσεις του με τους ανθρώπους και την κοινωνική του ευαισθησία.

Υπήρξε πετυχημένος επιστήμονας οδοντίατρος και ταυτόχρονα άνθρωπος δημιουργικός, φιλικός και κοινωνικός και για τον λόγο αυτό ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία της Καστοριάς και του Νεστορίου.

Το αποτύπωμα που αφήνει ο Πασχάλης Γκέτσιος στους τομείς που δραστηριοποιήθηκε είναι θετικό και έτσι θα μείνει χαραγμένο στην μνήμη των ανθρώπων που τον γνώρισαν και συνεργάστηκαν μαζί του.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Νεστορίου επιφυλάσσεται στο άμεσο μέλλον για την έμπρακτη αναγνώριση του έργου και της προσφοράς του και την απόδοση της απαιτούμενης τιμής στο πρόσωπό του.

Τα θερμά μου συλλυπητήρια στη σύζυγο, τον αδερφό και τους λοιπούς συγγενείς του εκλιπόντος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here