Στο Open και την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» μίλησε η κυρία Αντωνία, η οποία έχασε το 5χρονο παιδί της και τον σύζυγό της στο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, μεταφέροντας τον πόνο και την οργή της.

«Θέλω να πω πως και μήνυση να κάνουμε σε αυτούς τους ανθρώπους, αυτοί θα εξακολουθήσουν να κάνουν τα ίδια. Στο τρένο ήταν ο σύζυγός μου μαζί με τον γιο μου. Ήταν στο πρώτο βαγόνι. Το πρώτο βαγόνι έγινε σμπαράλια. Μπήκαν μέσα ζωντανοί και μου τους βγάλανε… ούτε μπορώ να τους κηδέψω. Να κηδέψω τι; Αποκαΐδια;», λέει αρχικά.

Και συνεχίζει: «Βγαίνουν αυτοί οι άνθρωποι και λένε στον κόσμο συγνώμη και ένα πένθος. Να το κάνουμε τι; Θα μας γυρίσουν πίσω τους ανθρώπους μας; Από αυτές τις μάνες θα γυρίσουν πίσω τα παιδιά τους; Να έρθουν ψυχολόγοι στο σπίτι μας να κάνουν τι; Δεν είμαστε τρελοί, τους ανθρώπους μας θέλουμε. Αυτοί οι άνθρωποι, αυτοί οι βουλευτές που βγαίνουν στις τηλεοράσεις και λένε συλλυπητήρια και περνάει… το ίδιο κάνανε και στο αεροπλάνο που χαροπαλεύανε τα δύο παλικάρια μας (σσ. αναφέρεται στην πτώση του Phantom όπου σκοτώθηκε ο κυβερνήτης του Ευστάθιος Τσιτλακίδης, μαζί με τον υποσμηναγό Μάριο-Μιχαήλ Τουρούτσικα). Τα ίδια μας λένε και τώρα. Δεν θέλω στο σπίτι μου να πατήσει κανένας ψυχολόγος. Ούτε βουλευτής, ούτε κανείς. Χαροπαλεύουμε για τα παιδιά μας. Θα έπρεπε να ντρέπονται».

«Οι άνθρωποί μου γίνανε αποκαΐδια, δεν έχω τι να ταυτοποιήσω. Έχω δώσει DNA. Πρέπει να φύγουν αυτοί οι άνθρωποι αν έχουν αξιοπρέπεια γιατί θα κλάψουν και άλλες μάνες τα παιδιά τους στο μέλλον. Να παραιτηθούν όλοι τους», καταλήγει. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here