Ο λιλιπούτειος διαρρήκτης και ο επίσης ανήλικος συνεργός του, που είναι 17 χρόνων, συνελήφθησαν το ίδιο βράδυ – Στην κατοχή τους βρέθηκαν αντικείμενα και ηλεκτρονικές συσκευές συνολικής αξίας 5.000 ευρώ

Ούτε οι αστυνομικοί, ούτε ο ιδιοκτήτης ενός σπιτιού στην κάτω Αχαΐα που «άδειασαν» διαρρήκτες κατά την διάρκεια της απουσίας του, μπορούσαν να πιστέψουν ότι οι δράστες ήταν δύο ανήλικοι Έλληνες και μάλιστα ότι ο ένας από αυτούς δεν έχει κλείσει καλά- καλά τα… 12 του χρόνια!

Ο λιλιπούτειος διαρρήκτης και ο επίσης ανήλικος συνεργός του, που είναι 17 χρόνων, συνελήφθησαν το ίδιο βράδυ της Τετάρτης και στην κατοχή τους βρέθηκαν τα αντικείμενα και οι ηλεκτρονικές συσκευές συνολικής αξίας 5.000 ευρώ που είχαν κλέψει από το σπίτι. Μαζί τους, συνελήφθησαν και οι μητέρες τους στις οποίες ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Πατρών άσκησε δίωξη για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκων. Ο 17χρονος κρατείται ώσπου να απολογηθεί στον ακαριτή για την κλοπή, ενώ ο 12χρονος συνεργός του αφέθηκε ελεύθερος λόγω της μικρής του ηλικίας.

Πηγή: protothema.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here