Ποια είναι τα τρία οχήματα που εμπλέκονται και ποιοι επέβαιναν σε αυτά – Ερευνάται αν συμμετείχε και 13ο άτομο στην καταδρομική ομάδα των χούλιγκανς – Τι είπαν οι συλληφθέντες στην απολογία τους στην ανακρίτρια

Ολοένα και αποκαλύπτεται η συνολική εικόνα της φονικής επίθεσης εναντίον του 19χρονου Άλκη και των φίλων του στην περιοχή του Χαριλάου, στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που έγιναν γνωστά από το ρεπορτάζ, στα τρία οχήματα που χρησιμοποιήθηκαν από τους χούλιγκανς του ΠΑΟΚ, επέβαιναν 12 άτομα και όχι 11 που έχουν ταυτοποιηθεί έως σήμερα. Ο 12ος είναι ο οδηγός του γκρι VW Polo, το πρόσωπο του οποίου δεν έχει «πιάσει» κάποια κάμερα.

Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι είναι θέμα χρόνου να ταυτοποιηθεί και ο 12ος της καταδρομικής ομάδας, κυρίως από τις μαρτυρίες όσων έχουν συλληφθεί και ανακρίνονται.

Ποια είναι τα τρία οχήματα που εμπλέκονται και ποιοι επέβαιναν σε αυτά

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, πρόκειται για ένα CITROEN C3 λευκό, του οποίου οδηγός ήταν ο 23χρονος τον οποίο έχουν στο στόχαστρο οι Αρχές, συνοδηγός ο 20χρονος, με καταγωγή από την Αλβανία, πίσω από οδηγό καθόταν ένας 21χρονος και πίσω από τον συνοδηγό ένας 20χρονος επίσης με καταγωγή από την Αλβανία.

Το δεύτερο αυτοκίνητο ήταν ένα RENAULT CLIO μαύρο, αυτό που στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται να φεύγει ανάποδα από τον μονόδρομο. Οδηγός σε αυτό το αυτοκίνητο ήταν ένας 22χρονος Έλληνας, με συνοδηγό έναν 22χρονο επίσης Έλληνα. Στα πίσω καθίσματα βρίσκονταν δύο ακόμα Έλληνες οπαδοί, ένας 21χρονος και ένας 20χρονος.

Το τρίτο αυτοκίνητο είναι το γκρι VW POLO. Ο οδηγός του συγκεκριμένου οχήματος είναι το άτομο που δεν έχει ταυτοποιηθεί. Τουναντίον έχει ταυτοποιθεί ένας 25χρονος Έλληνας, ο οποίος καθόταν στη θέση του συνοδηγού. Στα πίσω καθίσματα του Polo βρίσκονταν ένας 21χρονος Έλληνας και ένας 23χρονος με καταγωγή από την Αλβανία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν αποκλείεται να υπάρχει και 13ο άτομο στην παρέα των χούλιγκανς, ωστόσο η συγκεκριμένη πτυχή ερευνάται και θα αποσαφηνιστεί από τις καταθέσεις των εμπλεκομένων.

Τι είπαν στην ανακρίτρια οι συλληφθέντες

Ο 23χρονος που συνελήφθη πρώτος για τη δολοφονία του Άλκη μπορεί να «αθωώνεται» από κάποιους εκ των συλληφθέντων, ωστόσο όπως προκύπτει από τις καταθέσεις τους, ήταν ο «εγκέφαλος» της επίθεσης κατά του 19χρονου φοιτητή και της παρέας του.

Σε ρεπορτάζ της ΕΡΤ περιγράφεται ο τρόπος με τον οποίο οργανώθηκε η επίθεση δολοφονίας στον Άλκη. Μάλιστα, ο 23χρονος φέρεται, από τις περιγραφές των συλληφθέντων, σαν αυτός που έκανε κουμάντο στους μικρότερους χούλιγκαν.

Διαβάστε περισσότερα – Πηγή: protothema.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here