Η Power Health είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία η οποία ηγείται στο χώρο των φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής στην Ελλάδα, κατακτώντας τα τελευταία χρόνια ολοένα και πιο σημαντική παρουσία στην παγκόσμια αγορά.

Παρόλο τον έντονο ανταγωνισμό από τις εκάστοτε πολυεθνικές εταιρείες, καταφέρνει να ανταπεξέρχεται πλήρως και να αποκτά ισχυρή θέση στο εξωτερικό, καταλαμβάνοντας μεγάλα μερίδια αγοράς σε πάνω  απο 15 χώρες .

Συγκεκριμένα, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών σε Αλβανία, Αγγλία, Βουλγαρία, Βέλγιο, Γερμανία, Ισπανία, Κόσοβο, Κίνα, Κουβέιτ, Κύπρο, Λίβανος, Μπαχρέιν, Μπαχάμες, Μάλτα και στις Βαλτικές χώρες.

Η Power Health έχει καταφέρει να αφήσει το αποτύπωμά της όχι μόνο στην εγχώρια, αλλά και στη διεθνή αγορά χάρη στην καινοτομία, την υψηλή ποιότητα και την αποτελεσματικότητα των προϊόντων της, καθώς και στο ολοκληρωμένο στρατηγικό σχέδιο δράσεων στήριξης της εξωστρέφειας.

Το αποτελεσματικό στρατηγικό πλάνο επέκτασης της εταιρείας στο εξωτερικό διαπιστώνεται και από το γεγονός ότι κατά την περίοδο της πανδημίας του κορωνοϊού, η Power Health κατάφερε να παραμείνει ενεργή και στη διεθνή αγορά σημειώνοντας σημαντική αύξηση στις πωλήσεις.

Ακολουθώντας ένα πενταετές πλάνο εξαγωγικής ανάπτυξης η πολυβραβευμένη ελληνική εταιρεία φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής στοχεύει στην περαιτέρω ανάπτυξή της στο εξωτερικό, κάνοντας αισθητή την παρουσία της σε όλες τις ηπείρους.

Με προσήλωση στον εξαγωγικό σχεδιασμό και στην ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων που καλύπτουν τις καθημερινές ανάγκες των καταναλωτών, η Ρower Health θα συνεχίσει να είναι η πρέσβειρα της Ελλάδας στο εξωτερικό σε ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο κλάδο που η αγορά προβλέπεται να σημειώσει ακόμα πιο σημαντικές προοπτικές για την οικονομία στο επερχόμενο διάστημα.

Advertorial

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here