Κέρδισε τις εντυπώσεις η συμμετοχή του Δήμου Καστοριάς και της Ένωσης Ξενοδόχων Καστοριάς στην 24η Διεθνή Τουριστική Έκθεση «Travel Expo Cyprus 2023» που διοργανώθηκε από τον Σύνδεσμο Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου (ACTA) και την Display Art Plc, στους χώρους της Κρατικής Έκθεσης Λευκωσίας από τις 21 έως τις 23 Απριλίου 2023.

Το ενδιαφέρον και ο ενθουσιασμός να μάθουν πληροφορίες και τα συγκριτικά πλεονεκτήματά της Καστοριάς, ήταν αξιοσημείωτος για μεγάλο ποσοστό των τουριστικών πρακτόρων και των χιλιάδων επισκεπτών της σημαντικής τουριστικής έκθεσης της Κύπρου.

«Έχοντας ως βάση την διαρκώς αυξανόμενη επισκεψιμότητα Κυπρίων ταξιδιωτών στην περιοχή μας και εκμεταλλευόμενοι την ευκαιρία που μας δίνει η συμμετοχή στην «Travel Expo Cyprus 2023» για άνοιγμα σε ακόμα περισσότερους επαγγελματίες του τουρισμού και μεμονωμένους επισκέπτες, δηλώνουμε παρόντες σε μία ακόμα μεγάλη διεθνή έκθεση τουρισμού», δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Σάκης Ρήμος.

Στην αντιπροσωπεία του Δήμου Καστοριάς συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Μακεδνός Α.Ε., Λάζαρος Ζήσης και ο Ηλίας Αναστασίου, Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων, που κατά τη διάρκεια της Έκθεσης κλήρωσε 4 τριήμερα σε ξενοδοχειακές μονάδες στην Καστοριά.

«Ο Δήμος Καστοριάς τα τελευταία χρόνια καταφέρνει να πρωταγωνιστεί στα θέματα τουρισμού κι αυτό είναι κάτι που αποδεικνύεται από την μεγάλη άνοδο των σχετικών δεικτών», σημείωσε ο κ. Ζήσης.

Σημαντική κρίνεται τόσο η γνωριμία της αποστολής του Δήμου μας με τον Κώστα Κουμή, Υφυπουργό Τουρισμού της Κύπρου, όσο και η ανταλλαγή απόψεων με την Αντιδήμαρχο Τουρισμού Λευκωσίας, Λεώνη Ορφανίδου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Λευκωσίας. Για την περαιτέρω συνεργασία των δύο περιοχών στον τομέα του τουρισμού θεωρείται η συνάντηση με τον Διευθυντή του ΕΟΤ Κύπρου, Πέτρο Σαγάνα.

Τα μέλη της αποστολής της Καστοριάς παρευρέθηκαν επίσης στο γεύμα που πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα από τον Πρέσβη της Ελλάδας στην Κύπρο, Ιωάννη Παπαμελετίου, στην οικία του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here