Από τα 19 πληρώματα του Ναυτικού Ομίλου Μευροχωρίου τα 18 μπήκαν στον τελικό του 83ου πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Όλα έτοιμα στο Σχινιά για το κυρίως μενού , των τελικών του 83ου πανελληνίου Πρωταθλήματος

Με αρκετό αεράκι και συννεφιά που ωστόσο δεν κατάφεραν να χαλάσουν τα σχέδια διοργανωτών και αθλητών ολοκληρώθηκε και η 2η μέρα της πρώτης φάσης του 83ουπανελληνίου πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά με την συμμετοχή 450 κωπηλατών και κωπηλατριών από όλη τη χώρα.

Οι 30 επαναληπτικοί και δέκα ημιτελικοί που διεξήχθησαν χωρίς να ξεφύγουν από το ωρολόγιο πρόγραμμα της Παρασκευής ολοκλήρωσαν το «πρώτο πιάτο» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης για το 2017 που από το Σάββατο (22/4) μπαίνει στο «κυρίως μενού» με την διεξαγωγή των Μεγάλων και Μικρών τελικών για τις κατηγορίες Ανδρών-Γυναικών κάτω των 23 και Εφήβων-Νεανίδων.

Συνολικά για την 3η μέρα του 83ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος έχουν προγραμματιστεί 28 τελικοί εκ των οποίων 18 Μεγάλοι για τις θέσεις 1-6 και 10 Μικροί για τις θέσεις 7-12. Η εκκίνηση του πρώτου τελικού που είναι ο μικρός τελικός του διπλού σκίφ εφήβων θα δοθεί στις 09:25 ενώ η εκκίνηση του τελευταίου που είναι ο Μεγάλος τελικός των οκτακώπων εφήβων θα δοθεί στις 13:45.

Την Κυριακή 23/4 η αυλαία της 1ης Φάσης του 83ου πανελληνίου πρωταθλήματος θα πέσει με τους τελικούς των κατηγοριών Ανδρών-Γυναικών και Ανδρών-Γυναικών ελαφρών βαρών .

Δείτε τα αποτελέσματα των Επαναληπτικών και Ημιτελικών της Παρασκευής (21/4) ΕΔΩ και το Ωρολόγιο πρόγραμμα των Τελικών του Σαββάτου (22/4) ΕΔΩ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here