Στο παγκόσμιο διαδυκτιακό πρωτάθλημα 1st Medallion online taekwondo championship που διοργάνωσε η ομοσπονδία Changmoonkwan στην Μουμπάη της Ινδίας όπου έλαβαν μέρος συνολικά 18 χώρες, ο Μακεδονικός Καστοριάς διακρήθηκε με δύο χρυσά μετάλλια. 

Συγκεκριμένα στην κατηγορία έγχρωμων ζωνών Cadet 15-17 χρονών η αθλήτρια Υφαντίδου Ελπίδα κατέκτησε την πρώτη θέση  με βαθμολογία 7.1 αφήνοντας πίσω τις αθλήτριες Darcey Mcglinchey από την Ιρλανδία στην δεύτερη θέση με βαθμολογία 6.0 και την αθλήτρια Shreeya Karpe από την Ινδία στην τρίτη θέση με βαθμολογία 5.03.

Αντίστοιχα στην κατηγορία μαύρων ζωνών U40 από 31 εώς 40 ετών ο αθλητής Παναγιώτης Τίγκας κατέκτησε την πρώτη θέση μετά από ντέρμπι κόντρα στον Joel David Correa Ortega από την Κολομβία και με τον τρίτο φιναλίστ Dhanashri Bhokare από την Ινδία να απορρίπτεται από την τρίτη θέση λόγο παράβασης των κανόνων.

Ο Παναγιώτης Τιγκας βαθμολογήθηκε με 6.88 ενώ ο Κολομβιανός αθλητής βαθμολογήθηκε με 6.8 και έμεινε στην δεύτερη θέση. Στο πρωτάθλημα κριτές είναι οι :
1) Grandmaster Kim Seung-Bae , 9th dan black beltΑντιπρόεδρος της WTCMK KOREA και μέλος της εξωτερικής πολιτικής της παγκόσμιας ομοσπονδίας Kukkiwon
2) Grandmaster Shin Ki-Cheol , 9th dan black beltΠρόεδρος της κριτικής επιτροπής της παγκόσμιας ομοσπονδίας Kukkiwon
3) Grandmaster Dinesh Padaya , 7th dan black beltΑντιπρόεδρος της CMK της Ινδίας
Υποσχόμαστε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για να συνεχίσουμε να έχουμε τέτοιες διακρίσεις και στο μέλλον.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here