Μέσα σε μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, γεμάτη χαμόγελα και καλή διάθεση, πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Τσάμης, η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας του συλλόγου την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ολυμπία Τελιγιορίδου, που μας τίμησε με τη παρουσία της και ευχήθηκε Υγεία, Χαρά Ευτυχία σε όλους και στο σύλλογο Δημιουργικότητα και πάντα επιτυχίες. Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον πατέρα Γεώργιο που ευλόγησε την πίτα. Ακόμη θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα ζαχαροπλαστεία Καλαμπούκα, Έλενα, Παπανδρέου, Bouqillon,Zoomserie καθως και την κα Κρανιά Τασίτσα για τις προσφορές τους. Η τυχερή κυρία που κέρδισε το φλουρί ήταν η κα Σκλάβου Αναστασία ,η οποία κέρδισε ένα υπέροχο ρολόι από το κοσμηματοπωλείο «Νικόλαος Κούστας».
Παράλληλα έγινε και η κλήρωση του μεγάλου λαχείου που κυκλοφόρησε ο σύλλογος.
Τα τυχερά νούμερα του λαχείου είναι
1) Ο αριθμός 1921 κερδίζει ένα πλυντήριο πιάτων
2) Ο αριθμός 216 μια ηλεκτρική σκούπα ROWENTA
3) Ο αριθμός 1290 ένα σετ κατσαρόλες
4) Ο αριθμός 1298 ένα θερμαντικό σώμα
5) Ο αριθμός 736 ένα φούρνο μικροκυμάτων
6) Ο αριθμός 501 ένα πρεσοσύστημα σιδερώματος
7) Ο αριθμός 1516 ένα Πίμερ της BROWN
8) Ο αριθμός 342 ένα αφυγραντήρα
9) Ο αριθμός 2122 μια φωτογραφική μηχανή
10) Ο αριθμός 168 ένα tablet
11) Ο αριθμός 1552 μια μηχανή καφέ NESSPRESO
12) Ο αριθμός 1022 έναν ατμομάγειρα
Ευχαριστούμε ακόμη, θερμά όλες τις φίλες και φίλους που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση μας και στηρίζουν το έργο του συλλόγου.
Για εμάς, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου , η χαρά και η συγκίνηση είναι μεγάλη και οι δεσμεύσεις μας πολλαπλάσιες. Η παρουσία, η συμπαράσταση και η υποστήριξή σας μας εμψυχώνουν και μας ενθαρρύνουν στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς.
Ένα πολύ μεγάλο «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» από όλους μας σε όλους σας !!!
Το Δ.Σ. του συλλόγου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here