Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον πρώην προπονητή του κ. Νίκο Μιχαηλίδη.

O κ. Μιχαηλίδης ήταν τα τελευταία χρόνια ο προπονητής του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς, προσφέροντας με όλες του τις δυνάμεις ότι καλύτερο είχε για την πρόοδο του Ομίλου. Όλα αυτά τα χρόνια αγαπήθηκε από αθλητές, γονείς και τις διοικήσεις για τον ακέραιο χαρακτήρα του και την προσήλωσή του στο έργο που προσέφερε στον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς. Ήταν κι αυτός θερμός συμπαραστάτης των τελευταίων διοικήσεων του Ομίλου με το έργο του, αλλά κυρίως με το ήθος του, στο δύσκολο έργο της ανάκαμψης του Ομίλου και της επανόδου του στα ψηλότερα σκαλιά της Ελληνικής κωπηλασίας.

Δυστυχώς έφτασε το πλήρωμα του χρόνου και η προπονητική σχέση του κ. Μιχαηλίδη με τον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς έφτασε στο τέλος της. Όχι όμως και η ουσιαστική του σχέση, μιας και ο κ. Μιχαηλίδης θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς, γιατί απλά είναι κομμάτι της ζωής του.

Η οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς τον ευχαριστεί μέσα από την καρδιά της. Είναι κομμάτι της ιστορίας του Ομίλου κι αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ.

Η διοίκηση του Ν.Ο.Κ. εύχεται καλή συνέχεια στην επαγγελματική σταδιοδρομία του κ. Μιχαηλίδη.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here