Στο Final Four προκρίθηκαν η Καστοριά, το Άργος Ορεστικό, ο Ηρακλής Κοζάνης, ενώ το τέταρτο εισιτήριο κλειδώνει την Πέμπτη ανάμεσα στον Αριστοτέλη Φλώρινας και τον ΑΠΣ Πτολεμαΐδας

Την πρόκριση στο Final Four του Πρωταθλήματος Εφήβων 2023-2024 της ΕΚΑΣΔΥΜ εξασφάλισε πριν λίγη ώρα η ομάδα του ΑΣ Άργους Ορεστικού κερδίζοντας και μάλιστα εμφατικά με σκορ 77-63 τους Διόσκουρους Κοζάνης στο κλειστό γήπεδο του Άργους Ορεστικού.
Η υπερπροσπάθεια των παικτών, του προπονητή, του τεχνικού team και όλων των ανθρώπων του ΑΣ Άργος Ορεστικό, που κλήθηκαν όχι μόνο να κερδίσουν αλλά και να καλύψουν διαφορά 12 πόντων από το πρώτο παιχνίδι, αποδεικνύει ότι τα πάντα είναι δυνατά αν πιστεύεις στις δυνάμεις σου και δεν σταματάς ποτέ να αγωνίζεσαι.
Η χαρά όλων είναι διπλή, αφού στα τέλη του μήνα το Άργος Ορεστικό θα έχει την τιμή να φιλοξενήσει για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού το Final Four στην πόλη μας και το υπερσύγχρονο κλειστό γήπεδο και πλέον σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού θα απολαύσουμε και τα δικά μας παιδιά.
Ο δήμος Άργους Ορεστικού συνεχίζει ακούραστα να επενδύει στον αθλητισμό ώστε όλοι να έχουν κάθε δυνατή ευκαιρία για να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους σε όλα τα αθλήματα.
Ραντεβού λοιπόν στα τέλη του μήνα στο καλύτερο Final Four που θα έχει διοργανωθεί ποτέ, στο καλύτερο γήπεδο της Δυτικής Μακεδονίας, και με πάρα πολλές εκπλήξεις για όλα τα παιδιά μας!
Δήμος Άργους Ορεστικού

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here