Ένα σκληρό δελτίο τύπου εξέδωσε ο Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών, δύο μέρες πριν την επίσημη έναρξη της FEA, κατά του συνδέσμου ”Προφήτη Ηλία” με αφορμή δελτίου τύπου που εξέδωσε ο δευτερος για την Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς!

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Τρεις ημέρες πριν την έναρξη της Διεθνούς Ελληνικής Έκθεσης Fur Excellence in Athens International Fur Fair 2018, η Διοίκηση του Συνδέσμου Γουνοποιών «Προφήτης Ηλίας»  επέλεξε να εκδώσει δελτίο τύπου για την Διεθνή Έκθεση Kastoria International Fur Fair αποδεικνύοντας πώς εννοούν κάποιοι την κοινή «πορεία» και τη σύμπνοια μεταξύ των γουνοποιών. Στην πλέον κρίσιμη στιγμή για τον κλάδο που απαιτούνται άμεσες και ουσιαστικές λύσεις η Διοίκηση του Συνδέσμου Γουνοποιών επενδύει σε τακτικές που μας πάνε χρόνια πίσω επιλέγοντας κατά περίεργο τρόπο να στοχοποιεί τη FEA και να σιωπά για τις διεθνείς εκθέσεις του εξωτερικού.

     Θυμίζουμε στους αγαπητούς «συναδέλφους» ότι ο ΣΕΓ είχε αναβάλει τη σχετική εκδήλωση προβολής του νέου δημιουργικού της FEA το Νοέμβριο του 2016 και 2017 για να μην συμπέσουν με τις ημέρες του Fur Festival.

Οι εκ των προτέρων θριαμβολογίες και διαφημίσεις για μια Έκθεση που όπως υποστηρίζουν δεν έχει χώρο για άλλους εκθέτες τι στόχο έχουν και εξυπηρετούν  λίγο πριν την έναρξη της FEA 2018? Την Ελλάδα και την Καστοριά πλήττουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here