Πέντε προκρίσεις σε τελικούς και μια σε ημιτελικό ήταν η σημαντική συγκομιδή των έξι πληρωμάτων της ελληνικής κωπηλατικής ομάδας που ξεκίνησε σήμερα τις προσπάθειές της στους Μεσογειακούς αγώνες της Ταραγόνας στην Ισπανία.

Πιο αναλυτικά:

Απευθείας στον τελικό του σκιφ γυναικών με χρόνο 3.32.73 κατακτώντας μάλιστα την πρώτη θέση στη σειρά της προκρίθηκε η Κατερίνα Νικολαϊδου (ΦΩΤΟ). Μάλιστα είναι ο καλύτερος χρόνος από όλες τις αντιπάλους της και πλέον είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο τελικό που θα διεξαχθεί το πρωί του Σαββάτου. Και στο αντίστοιχο αγώνισμα των ανδρών ο Σπύρος Καλέντζης κατάφερε να προκριθεί στον μεγάλο τελικό τερματίζοντας στην 2η θέση της σειράς του με χρόνο 3.21.72

Ανάλογες επιτυχίες και στο σκιφ ελ βαρών όπου στις γυναίκες η Θωμαϊς Εμμανουηλίδουέκλεισε μια θέση στον τελικό του Σαββάτου τερματίζοντας 2η στη σειρά της με χρόνο 3.40.28 ενώ στο ίδιο αγώνισμα των ανδρών Σπύρος Γιάνναρος πήρε την 2η θέση του προκριματικού με χρόνο 3.23.58 και προκρίθηκε στον ημιτελικό.

Πρόκριση στον τελικό και για το διπλό σκιφ των ανδρών αφού οι Χρήστος Στεργιάκας και Στέφανος Ντούσκος πήραν τη 2η θέση στην προκριματική σειρά με 2.57.29 και θα διεκδικήσουν μια θέση στο βάθρο στον τελικό του Σαββάτου.

Ένα μετάλλιο θα επιδιώξουν να κατακτήσουν και οι Νίνος Νικολαϊδης-Γιάννης Μαρόκος που κατάφεραν να πάρουν τη 2η θέση στο προκριματικό του διπλού σκιφ ελ βαρών με χρόνο 2.58.97 .

Όλοι οι τελικοί είναι προγραμματισμένοι για το πρωί του Σαββάτου ενώ ο ημιτελικός του σκιφ ελ βαρών που αγωνίζεται ο Σ.Γιάνναρος το πρωί της Παρασκευής.

kopilasia.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here