Νωρίτερα σήμερα σε περιοχή που εντοπίζεται ανάμεσα στις κοινότητες της Μηλίτσας και του Κωσταραζίου, εντοπίστηκαν βαρέλια με επικίνδυνες για την υγεία ουσίες.

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Παπαδόπουλος

Σύμφωνα με ασφαλείς και αποκλειστικές πληροφορίες της sentras.com.gr τα βαρέλια εντόπισε διερχόμενος υπάλληλος-οδηγός του δήμου Άργους Ορεστικού, ο οποίος, ενημέρωσε αμέσως τον αρμόδιο αντιδήμαρχο και εκείνος ξεκίνησε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ενημερώνοντας τις αρμόδιες αρχές!

Ήδη στο σημείο βρίσκονται η αστυνομία αλλά και η Υγειονομική Υπηρεσία της Π.Ε Καστοριάς, για την διεξαγωγή έρευνας.

Το σημείο που εντοπίστηκαν τα εν λόγο βαρέλια, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες μας, είναι τόπος όπου συγκεντρώνονται μπάζα, αλλά είναι άγνωστο ποιος τα εγκατέλειψε εκεί, ερώτημα στο οποίο καλείται να δώσει απαντήσεις η αστυνομία.

Πάντως θεωρείται βέβαιο πως τα βαρέλια ανήκουν σε επιχείρηση επεξεργασίας δερμάτων (βυρσοδεψείο) καθώς χρησιμοποιούν συγκεκριμένο τύπο βαρελιού για τις ουσίες που χρησιμοποιούν!

Ο δήμος Άργους Ορεστικού, αναμένει τα αποτελέσματα της έρευνας, προκειμένου να προχωρήσει σε κάθε ενέργεια για την ασφάλεια της περιοχής και φυσικά των πολιτών.

Πάντως τα ως τώρα στοιχεία, δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιος κίνδυνος, παρά μόνο μια ασυνείδητη πράξη, που λόγω και των τελευταίων γεγονότων, με το νερό στο Δισπηλιό, εγείρει την ανησυχία των κατοίκων.

Μήνυση κατ’ αγνώστων από τον δήμο Άργους Ορεστικού για τα επικίνδυνα βαρέλια

Μήνυση κατ’ αγνώστων από τον δήμο Άργους Ορεστικού για τα επικίνδυνα βαρέλια

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here