Αντίστροφη μέτρηση για το νέο πρόγραμμα επιδότησης ηλεκτρικών συσκευών 2022 που με απόσυρση της παλιάς συσκευής, οι πολίτες θα παίρνουν voucher το 30-40% της νέας.

Θέμα ημερών είναι η ανακοίνωση των λεπτομερειών για το νέο πρόγραμμα επιδότησης ηλεκτρικών συσκευών που θα προχωρήσει το ΥΠΕΝ. Το πρόγραμμα θα έχει προϋπολογισμό 80 εκατ. ευρώ και θα επιδοτεί την αγορά νέων κλιματιστικών και ψυγείων.

Βασική προϋπόθεση είναι η απόσυρση των παλαιών συσκευών για την αγορά νέων. Αν και δεν έχει κλειδώσει ακόμα το ποσό που θα επιδοτείται για την αγορά νέας συσκευής, σύμφωνα με πληροφοφίες, αυτό αναμένεται να φτάνει και το 30-40%.

Οι ανακοινώσεις για το πρόγραμμα επιδότησης ηλεκτρικών συσκευών αλλά και όλα τα υπόλοιπα μυστικά θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες από τον ίδιο υπουργό Κώστα Σκρέκα.

Μάλιστα, θα μπει και πλαφόν καθώς θα μπορούν οι πολίτες να αγοράζουν μέχρι δύο συσκευές ενώ δεν αποκλείεται να τεθούν κοινωνικά αλλά και εισοδηματικά κριτήρια, για την κατάρτιση λίστας προτεραιότητας από όσους δηλώσουν ενδιαφέρον να υπαχθούν στο πρόγραμμα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here