Επίσκεψη του «Πρωτέα» στον Δήμαρχο Καστοριάς, με αφορμή την ολοκλήρωση των εργασιών στα γήπεδα τένις

Μαζί τους ο 14χρονος Καστοριανός αθλητής της Εθνικής Ραφαήλ – Αντώνιος Γακόπουλος

Με αφορμή την ολοκλήρωση του έργου της αναβάθμισης των δημοτικών γηπέδων τένις, τον Δήμαρχο Καστοριάς, Γιάννη Κορεντσίδη, επισκέφθηκε η Πρόεδρος του Συλλόγου «Πρωτέας» Μαίρη Μπαλλή, μαζί με τον υπεύθυνο του Συλλόγου για τα γήπεδα, Δημήτρη Τσίπο, καθώς και τον 14χρονο αθλητή Ραφαήλ – Αντώνιο Γακόπουλο και τον πατέρα του Κοσμά, ο οποίος, έχοντας κατακτήσει τη 2η θέση πανελληνίως, πέτυχε την ένταξή του στην Εθνική Ομάδα Αντισφαίρισης της χώρας μας.

Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου ευχαρίστησαν θερμά τον Δήμαρχο για το έργο που υλοποιήθηκε στον συγκεκριμένο χώρο που, πλέον, όπως δήλωσαν «είναι ό,τι καλύτερο μπορούσε να γίνει» για το άθλημα της αντισφαίρισης στην περιοχή μας, καθώς με τη διαμόρφωση του νέου τάπητα, την τοποθέτηση προβολέων και τις υπόλοιπες εργασίες που έχουν πραγματοποιηθεί, έχει μετατραπεί σε επαγγελματικών προδιαγραφών γηπεδικό συγκρότητημα.

Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος συνεχάρη τον Σύλλογο για την δραστηριότητά του, αλλά και τις εργασίες που έχει υλοποιήσει στις εγκαταστάσεις, καταφέρνοντας να το καταστήσει ένα πολύ όμορφο και λειτουργικό χώρο άθλησης.

Εξέφρασε δε τα συγχαρητήριά του για τις επιδόσεις του Ραφαήλ – Αντωνίου Γακόπουλου, ο οποίος μαζί με τους υπόλοιπους αθλητές της Εθνικής μας ομάδας επιστρέφει σήμερα από τη Βαλένθια, όπου συμμετείχε στην πρώτη του διεθνή διοργάνωση με τα χρώματα της εθνικής όπου είχε πολύ καλές εμφανίσεις, ενώ ακολουθεί το διεθνές τουρνουά της Τσεχίας με τη συμμετοχή 80 χωρών, που θα εκπροσωπηθούν από τους δύο καλύτερους αθλητές κάθε χώρας.

«Πολλά μπράβο στον Ραφαήλ μας, που μας κάνει πολύ υπερήφανους εκπροσωπώντας την χώρα αλλά και την Καστοριά σε διεθνείς διοργανώσεις αντισφαίρισης. Του εύχομαι κάθε επιτυχία», τόνισε ο Δήμαρχος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here