Με την μία από τις επτά ελληνικές βάρκες να καταφέρνει να πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά και τις υπόλοιπες να συνεχίζουν στους επαναληπτικούς ολοκληρώθηκε η πρώτη μέρα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Ανδρών Γυναικών στη Γλασκόβη της Σκωτίας.

Ο λόγος για τον Σπύρο Γιάνναρο που τερμάτισε στην 3ηθέση του προκριματικού του σκιφ ελ βαρών και με χρόνο 7:14.39 προκρίθηκε απευθείας στα ημιτελικά του αγωνίσματος.

Πολύ κοντά στην απευθείας πρόκρισή της στον τελικό του σκιφ έφτασε η Κατερίνα Νικολαϊδουπου τερμάτισε στην 3ηθέση με χρόνο 7:40.75 ενώ προκρίνονταν τα δυο πρώτα πληρώματα.

Ελπιδοφόρα και η παρουσία των Μαρόκου –Νικολαϊδηπου στην πρώτη τους επίσημη κούρσα ως πλήρωμα πήραν την 3ηθέση στο διπλό σκιφ ελ βαρών  με  6:24.86 κι έχασαν την πρόκριση στον ημιτελικό για μια μόλις θέση.

Ένα άλλο  νέο πλήρωμα αυτό του σκιφ γυναικών με τις Σοφία Ασουμανάκη-Αθηνά Αγγελοπούλου πήραν την 4ηθέση στο διπλό των γυναικών με 7:18.75 και θα αγωνιστούν στον επαναληπτικό όπως και οι χρυσοί παγκόσμιοι πρωταθλητές στην κατηγορία κάτω των 23 Καλανδαρίδης-Στεργιάκαςπου πήραν την 5ηθέση στον δικό τους προκριματικό με 6:42.15.

Στην 5ηθέση που τους οδηγεί στα επαναληπτικά πήραν επίσης τόσο το διπλό σκιφ ελ βαρών των γυναικών με τις Βόντζου-Εμμανουηλίδου(7:23.53) όσο και η τετράκωπος άνευ με τις Τσαμοπούλου-Μπιτζιαίου-Γεωργούδη-Κυρίδου (7:09.61).

Την Παρασκευή 3/8 θα διεξαχθούν όλοι οι επαναληπτικοί από τις 11:30 μέχρι και τις 13:48 (ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ3) ενώ ο ημιτελικός του σκιφ ελ βαρών που έχει προκριθεί ο Σπύρος Γιάνναρος έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο το μεσημέρι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των ελληνικών πληρωμάτων την Παρασκευή:

11:36 Διπλό σκιφ (γ): Ασουμανάκη-Αγγελοπούλου (οι πρώτοι τέσσερις τελικό , υπόλοιποι τελικό Β)

11:42 Διπλό σκιφ (α):Καλανδαρίδης-Στεργιάκας (Τρεις πρώτοι ημιτελικό)

11:48 Σκιφ (γ): Νικολαϊδου (Δυο πρώτοι τελικό, υπόλοιποι τελικό Β)

12:06 Διπλό σκιφ ελ βαρών (γ):Βόντζου- Εμμανουηλίδου (δυο πρώτοι τελικό , υπόλοιποι τελικό Β)

12:18 Διπλό σκιφ ελ βαρών (α): Μαρόκος-Νικολαϊδης (τρεις πρώτοι ημιτελικό, υπόλοιποι τελικό Γ)

12:54 τετρλακωπος άνευ (γ): Τσαμοπούλου-Μπιτζιαίου-Γεωργούδη-Κυρίδου (δυο πρώτοι τελικό, υπόλοιποι τελικό Β΄)

Πηγή: kopilasia.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here