Σύλληψη δύο (2) ημεδαπών σε περιοχή της Φλώρινας για απάτη και παράβαση του νόμου περί υπαίθριου εμπορίου

Χθες (05.08.2016) το πρωί σε περιοχή της Φλώρινας, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βεύης Φλώρινας, συνέλαβαν έναν 54χρονο ημεδαπό και μία 51χρονη ημεδαπή για απάτη και για παράβαση του νόμου περί υπαίθριου εμπορίου.

Ειδικότερα, χθες το πρωί αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βεύης Φλώρινας, εντόπισαν και συνέλαβαν σε περιοχή της Φλώρινας, έναν 54χρονο ημεδαπό και μία 51χρονη ημεδαπή να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. όχημα ιδιοκτησίας της 51χρονης και κατά τον αστυνομικό έλεγχο διαπιστώθηκε να μεταφέρουν και να διαθέτουν προς πώληση ως εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο -34- πλαστικά δοχεία, τα οποία περιείχαν συνολικά -170- λίτρα λάδι, χωρίς να υπάρχουν τα παραστατικά αγοράς και ο αριθμός έγκρισης από το Γενικό Χημείο του Κράτους.

Ανωτέρω ποσότητες κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στην αρμόδια Χημική Υπηρεσία για εργαστηριακή εξέταση, ενώ επιπλέον κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των – 90,30- ευρώ.

Οι συλληφθέντες με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους για απάτη και για παραβάσεις του αγορανομικού κώδικα θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here