Πολλά είναι τα ερωτηματικά που δημιούργησε η χθεσινή σύσκεψη που προσκάλεσε ο ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς αναφορικά με τη μετεγκατάσταση των δημοσίων υπηρεσιών του νομού σε δημόσια κτίρια, μετά και από την ολοκλήρωση της σχετικής μελέτης του ΤΕΕ Καστοριάς.

Ωστόσο, τα στοιχεία της μελέτης, η οποία παραδόθηκε στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Περιφέρειας Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας, πριν από μερικές ημέρες, προκειμένου να γίνει η διανομή της σε όλους τους αρμόδιους φορείς, δεν παρουσιάστηκαν στην εν λόγω σύσκεψη, παρά το γεγονός ότι παρών ήταν ο Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης, Βασίλης Μιχελάκης, ο οποίος είναι ο μοναδικός μέχρι στιγμής που την έχει στα χέρια του.

Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από τα δύο κτίρια “φιλέτα” της Καστοριάς, αυτά της ΕΔΗΚΑ και του πρώην Κέντρου Ελληνικής Γούνας (Δισπηλιό), χωρίς, όμως, να αναφερθεί το τι προβλέπει για αυτά η μελέτη.

Το δεύτερο κτίριο, πάντως, διεκδικείται από την Ομοσπονδία Γούνας, προκειμένου να στεγάσει δράσεις που σχετίζονται με τη γουνοποιία, κάτι που, όπως φάνηκε στη σύσκεψη, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, βρίσκει αντίθετο τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ. Στη σύσκεψη, αξίζει να σημειωθεί, αναφέρθηκε αρκετές φορές το όνομα του προέδρου της Ομοσπονδίας, Δημήτρη Κοσμίδη, ο οποίος, όμως, δεν ήταν παρών”.

Απούσα, επίσης, ήταν και η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Ολυμπία Τελιγιορίδου, η οποία πιθανόν να έχει ενστάσεις ως προς τη διαδικασία που ακολουθήθηκε….

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here