Τρία εμβληματικά έργα που βρίσκονται σε φάση  υλοποίησης,  αυτά, της Σήραγγας της Κλεισούρας, του οδικού άξονα Κοζάνης – Ρυμνίου και ο δρόμος του Περιφερειακού Κοζάνης ήταν το αντικείμενο της ευρείας τεχνικής  σύσκεψης,  ανάμεσα στον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας  Γεώργιο  Κασαπίδη, υπηρεσιακών στελεχών από τις Διευθύνσεις Τεχνικών Έργων της έδρας και της Π.Ε. Κοζάνης, καθώς και εκπροσώπων της ΕΓΝΑΤΙΑΣ Α.Ε. και στελεχών της ΑΝΚΟ. 

Κατά την διάρκεια τη τεχνικής ευρείας σύσκεψης ο κ. Κασαπίδης σημείωσε: «Παρακολουθούμε καθημερινά της πορεία υλοποίησης των έργων. Έχουμε διασφαλισμένους πόρους για το σύνολο των παρεμβάσεων και συντονισμένα υλοποιούμε τον σχεδιασμό μας για την κάλυψη όλων των αναγκών της Περιφέρειάς μας».

Η πορεία των έργων υποδομής και η παρακολούθηση των έργων από τις  τεχνικές υπηρεσίες, είναι ζωτικής σημασίας για την ανάπτυξη της περιοχής. Από τους οδικούς άξονες έως και τα δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης, παρέχονται οι υπηρεσίες που επιτρέπουν στην κοινωνία να λειτουργεί και στις οικονομίες να ευδοκιμούν. Αυτό θέτει την υποδομή στο επίκεντρο των προσπαθειών για την επίτευξη των στόχων η Περιφερειακή Αρχή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here