Στην Πολυκάρπη, με στόχο να πάρει το …αίμα της πίσω για την ήττα – αποκλεισμό (3-2) από τον θεσμό του Κυπέ??λου Ε.Π.Σ.Κ., θα εκδράμει αύριο το απόγευμα η πρωτοπόρος στη βαθμολογία «Αστραπή» Μεσοποταμίας, σε ένα, κατά τ’ άλλα, ματς, που θεωρείται, αναντίρρητα, «το ντέρμπι» της 5ης αγωνιστικής ημέρας, από το αποτέλεσμα του οποίου θα κριθεί αν οι «κιτρινόμαυροι» του Χρήστου Παπαδόπουλου θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής.

Ωστόσο, η 5η «στροφή» του φετινού πρωταθλήματος, περιλαμβάνει αρκετά ακόμη σημαντικά παιχνίδια, όπως, π.χ., το ντέρμπι στο γήπεδο της Χλόης ανάμεσα στον Κάστορα και τον Παναργειακό, καθώς, επίσης, και την αναμέτρηση στους Αμπελόκηπους, όπου η τοπική «Δόξα» θα αντιμετωπίσει τον φορμαρισμένο το τελευταίο χρονικό διάστημα «Μέγα Αλέξανδρο» Καλλιθέας. Από τις δύο αυτές, εν προκειμένω. συναντήσεις και τα αποτελέσματά τους, ένα είναι βέβαιο ότι θα προκύψει, και αυτό δεν είναι άλλο από την ανακατάταξη στον πίνακα της βαθμολογίας.

Η 5η, επιπλέον, αγωνιστική της τρέχουσας σεζόν, δεν αφορά μόνο αγώνες ανάμεσα σε ομάδες που προπορεύονται στη βαθμολογία, αλλά και παιχνίδια που σχετίζονται με την … ουρά του πίνακα της βαθμολογίας, όπως ,καληώρα, το ματς στο γήπεδο του Κωσταραζίου μεταξύ του τοπικού ΠΑΟΚ και του Κρόνου, με τον πρώτο να «καίγεται» περισσότερο για τη νίκη, καθότι ακόμη δεν έχει «γράψει» βαθμό στο ενεργητικό του.

Το … μενού, επιπρόσθετα, της 5ης αγωνιστικής, περιλαμβάνει και άλλες σημαντικού χαρακτήρα αναμετρήσεις, όπως αυτή στο γήπεδο της Λεύκης, όπου ο τοπικός ΠΑΣ θα αναζητήσει τη δεύτερη νίκη στην έδρα του και, παράλληλα, τη δεύτερη στο τρέχον πρωτάθλημα κόντρα στα «ελάφια» της Α.Ε. Γραμμοχωρίων, που στις δύο τελευταίες αγωνιστικές «έγραψαν» ισάριθμες νίκες με Νταηλάκη (1-0) και ΠΑΟΚ Κωσταραζίου (2-1).

Στο Μαυροχώρι, τώρα, ο τοπικός «Γράμμος» θα φιλοξενήσει τον Α.Σ. Νταηλάκη, σε έναν αγώνα στον οποίο οι «κυανόλευκοι» του Ντίνου Γκιάτα θα «ψάξουν» για την πρώτη τους νίκη εντός πεδιάς, καθώς οι τρείς βαθμοί που έχουν στο ενεργητικό τους προέρχονται από την κερδισμένη ένσταση που υπέβαλαν σε βάρος της Καστοριάς, ενώ, από την άλλη πλευρά, οι «κυανόμαυροι» του Γιάννη Τσεμπερίδη, δεν το κρύβουν ότι πηγαίνουν στο συγκεκριμένο ματς για το πρώτο τους «διπλό» στο πρωτάθλημα.

Τέλος, στο γήπεδο της Καστοριάς, οι «ερυθροκίτρινοι» του Μπάμπη Θεοχάρη, φιλοξενώντας τη «Δόξα» Κορησού, αλήθεια είναι, ότι έχουν δύσκολο έργο, καθότι για να «γράψουν» νίκη επί των πολύ δυνατών «μαυραετών», θα πρέπει να υπερβάλλουν εαυτούς, καθώς, επίσης, και να έχουν μπόλικες δόσεις τύχης. 

Αναφορικά, τώρα, με τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν στην περιοχή μας, σύμφωνα με την Ε.Μ.Υ., η ημέρα θα είναι βροχερή, κάτι που σημαίνει, ότι οι δεκατέσσερις ομάδες που θα κληθούν να κοντραριστούν στους αγωνιστικούς χώρους δεν θα μπορέσουν να βγάλουν επί χόρτου τις αρετές τους, ενώ σε σχέση με την προσέλευση φιλάθλων στις επτά αναμετρήσεις, αυτή δεν αναμένεται να είναι μεγάλη. Ωστόσο, όσοι δείξουμε προτίμηση σε ένα από τα επτά ματς της 5ης αγωνιστικής, αυτό που ευχόμαστε, είναι να δούμε καλή μπάλα, μέσα, φυσικά, σε αθλητικά πλαίσια.
Και αυτό, βέβαια, ισχύει και για τις επτά αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν αύριο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here