Στις 20:30 βράδυ της Παρασκευής, κατά την έναρξη του κεντρικού δελτίου του τηλεοπτικού σταθμού IoanninaTVstrong>

με παρουσιαστή το Βλάση Ντόκα και ενώ είχε καλεσμένο του τονΘανάση Οικονόμου, πρώην βουλευτή και γνωστό επιχειρηματία των Ιωαννίνων, αναρχοσυνδικαλιστές (όπως αυτοαποκαλούνται) της “Ελευθεριακής Ένωσης” που αντιδρούν στη διοργάνωση της “Λευκής Νύχτας”, έκαναν LIVE εισβολή και ολιγόλεπτη κατάληψη στο studio.

Ξεδίπλωσαν πανό στο πλατό που έγραφε: “Όχι στο ξεχείλωμα του ωραρίου – διαδήλωση ενάντια στην διοργάνωση Λευκής Νύχτας” ενώ ταυτόχρονα φώναζαν συνθήματα. Παράλληλα έδωσαν στο κοντρόλ βίντεο, το οποίο απαίτησαν να παίξει.

Ο άτυχος της εισβολής ήταν ο πρώην βουλευτής Θανάσης Οικονόμου, ο οποίος μαζί με τους δημοσιογράφους ήταν ο καλεσμένος στο στούντιο. Οι καταληψίες τον αναγνώρισαν και επειδή όπως είπαν “την περίοδο που ήταν βουλευτής (2009-2011) ψήφισε και τα δυο μνημόνια λιτότητας και επίθεσης στους εργαζόμενους”, έγινε όπως αναφέρουν οι καταληψίες… “συμβολικά αποδέκτης λίγων γιαουρτιών… για να του υπενθυμίσουμε πως αυτός και οι όμοιοί του, καλά θα κάνουν να προσέχουν όταν κυκλοφορούν, γιατί οι δρόμοι αυτής της μικρής πόλης, είναι γεμάτοι με προλετάριες και προλετάριους οργισμένους που δεν είναι διατεθιμένοι/ες να ξεχάσουν”.

Ο δημοσιογράφος Βλάσης Ντόκας διατήρησε την ψυχραιμία του και μετά από λίγα λεπτά, τα μέλη της “Ελευθεριακής Συνδικαλιστικής Ένωσης” αποχώρησαν και επανήλθε η ομαλή ροή του σταθμού…

epirusin.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here