Με ιδιαίτερη ανησυχία παρακολουθεί η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς τα τελευταία γεγονότα, από τα ντροπιαστικά για την ΕΛ.ΑΣ επεισόδια και τον ξυλοδαρμό των συναδέλφων μας στο πρωτοδικείο Αθηνών μέχρι την  Ε.Δ.Ε που διέταξε το Αρχηγείο σε βάρος του προέδρου της Π.Ο.Α.Σ.Υ. κ Γερακαράκου Γρηγόρη και πέντε ακόμα θεσμικών εκπροσώπων πρωτοβάθμιων Ενώσεων.

Είναι πραγματικά «συγκινητική» η ταχύτατη αντίδραση και το ενδιαφέρον της διοίκησης να αποδώσει άμεσα τις ευθύνες ενώ έχει αφήσει τον Έλληνα Αστυνομικό αθωράκιστο  με ανεπίλυτα προβλήματα εδώ και αρκετά χρόνια.

Αντί λοιπόν η διοίκηση να αφουγκραστεί και να ενσκήψει πάνω στα πραγματικά υπηρεσιακά προβλήματα που αναδεικνύει διαρκώς η Π.Ο.Α.Σ.Υ., επιλέγει να στραφεί κατά του Συνδικαλιστικού Κινήματος με τρόπο που παραπέμπει σε παλαιότερες εποχές προσπαθώντας έτσι να περιορίσει την ελευθερία του λόγου στους αιρετούς εκπροσώπους των συναδέλφων μας.

Ως ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Καστοριάς καταδικάζουμε κάθε μορφή άδικης δίωξης του Συνδικαλιστικού μας Κινήματος, δηλώνουμε αλληλέγγυοι και συμπαραστάτες  απέναντι στον πρόεδρο της Π.Ο.Α.Σ.Υ. και τα υπόλοιπα διωκόμενα συνδικαλιστικά στελέχη και αναμένουμε από την Φυσική Ηγεσία να λάβει θέση και να δώσει τέλος σε όλες αυτές τις αναχρονιστικές μεθοδεύσεις .

 

Είναι αδιανόητο κάθε φορά να προσπαθούμε να επιτύχουμε το αυτονόητο!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here