Ανακοίνωση της Καστοριάς, με αφορμή την αποχώρηση της Ομόνοιας Βογατσικού, από το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας, της Ε.Π.Σ. Καστοριάς.

Διαβάστε αναλυτικά:

Με αφορμή την ανακοίνωση του συλλόγου ΑΠΕΣ ΟΜΟΝΟΙΑ ΒΟΓΑΤΣΙΚΟΥ, η Διοίκηση της Καστοριάς θα ήθελε να εκφράσει και δημόσια την λύπη της και την στεναχώρια της, για τις εξελίξεις στο ιστορικό αυτό σωματείο, που είχε σαν αποτέλεσμα την αδυναμία της καθόδου στους αγώνες και συνεπώς την αποχώρηση της, από το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Καστοριάς.

Είναι σίγουρα μεγάλος ο προβληματισμός μας για την εξέλιξη αυτή και σίγουρα θα πρέπει να προβληματίσει όλους, όσους ασχολούμαστε με το Καστοριανό ποδόσφαιρο. Η κακόπιστη κι άδικη κριτική, η αδιαφορία, η ύπαρξη και η ανοχή παραβατικών φαινομένων, εις βάρος των νοικοκυρέων που μοχθούν καθημερινά, και συντηρούν ομάδες από το υστέρημα τους, μόνο αισιόδοξους δεν μπορεί να μας κάνει να αισθανόμαστε στην Καστοριά.

Ευχόμαστε, ολόψυχα, το ιστορικό σωματείο της Ομόνοιας Βογατσικού, να κάνει μια προσωρινή στάση και σύντομα να μπορέσει να ορθοποδήσει και πάλι, γράφοντας την δική του ιστορία στον χώρο του Καστοριανού ποδοσφαίρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here