Το φιλμ μικρού μήκους δωρεάν στα πλαίσια του διαδικτυακού Select Respect Festival.

Διαθέσιμη δωρεάν μέσω του διαδικτυακού Select Respect Festival θα είναι μέχρι τη Δευτέρα η νέα ταινία μικρού μήκους του Γιώργου Λάνθιμου «Nimic».

Aυτή είναι η πρώτη σκηνοθετική απόπειρα του Γιώργου Λάνθιμου μέτα το οσκαρικό «Η Ευνοούμενη», με πρωταγωνιστές τους Ματ Ντίλον και Δάφνη Πατακιά σε σενάριο του Γιώργου Λάνθιμου και του Ευθύμη Φιλίππου.

Το φιλμ έχει διάρκεια 12 λεπτών  και διηγείται την ιστορία ενός βιολοντσελίστα και μιας απροσδόκητης συνάντησης με μια άγνωστη  που έχει στο μετρό και η οποία θα έχει σημαντικές συνέπειες στη ζωή του. Εκτός από την ταινία του Γιώργου Λάνθιμου στο φεστιβάλ Select Respect υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης 22 ταινιών μυθοπλασίας και 22 ντοκιμαντέρ μικρού μήκους καθώς και 9 animation με θέμα τα ανθρώπινα δικαιώματα, δωρεάν και με ελληνικούς υπότιτλους. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα του κοινού να ψηφίζει με 1 εως 5 αστέρια για να το βραβείο κοινού.

Το NIMIC θα είναι διαθέσιμο δώρεαν μέχρι και τη Δευτέρα το πρωί online στο παρακάτω σύνδεσμο https://tv.festhome.com/festivaltv/select-respect-film-festival

Δείτε το τρέιλερ του Nimic:

Κεντρική φωτογραφία: Από την ταινία «Nimic»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here