Μέσα σε μία ευχάριστη και όμορφη ατμόσφαιρα και σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου της Ε.Π.Σ. Καστοριάς, ενόψει της διοργάνωσης του 45ου Τελικού Κυπέλλου μεταξύ των ομάδων «ΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΆ 1980» – «ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ» που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 26 Απριλίου και ώρα 5 μ.μ. στο Δ.Α.Κ. Καστοριάς.

Σημειώνεται, πως κατά τη διάρκεια του τελικού θα απονεμηθεί τιμητική πλακέτα στα μέλη της οικογένειας του αείμνηστου Παναγιώτη Σπυρόπουλου.

Μεταξύ άλλων στο καλωσόρισμά του ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Καστοριάς κ. Δημήτρης Τριανταφύλλου δήλωσε:

«Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τους εκπροσώπους τύπου που βρίσκονται εδώ για την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου του τελικού Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καστοριάς που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 26/04/2023 στο Δ.Α.Κ. Καστοριάς.
Συγχαρητήρια στους δύο φιναλίστ που έφτασαν ως τον τελικό.
Πιστεύω ότι θα πραγματοποιηθεί ένα πολύ καλό παιχνίδι, αντάξιο των δυνατοτήτων και της ιστορίας των δύο ομάδων οι οποίες σαφώς είναι από τις καλύτερες στο ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι του νομού μας. Τα παιχνίδια του κυπέλλου άλλωστε είναι πάντα παιχνίδια μεγάλων εκπλήξεων, το έχουμε δει πολλές φορές να συμβαίνει, καθώς είναι διαφορετικά από τα παιχνίδια του πρωταθλήματος.
Θα πρέπει να δείξουμε στο φίλαθλο κοινό ότι είναι υψηλό το επίπεδο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και να βγει πολιτισμός και θετικό αποτέλεσμα προς την κοινωνία.
Καλούμε όλους του φιλάθλους να παρευρεθούν στο γήπεδο και να ευχαριστηθούν αυτόν τον αγώνα .
Η χαρά βρίσκεται στον αγώνα, στην προσπάθεια, στον πόνο που προκύπτει, όχι στην ίδια την νίκη», κατέληξε ο κ. Τριανταφύλλου»

Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. στο τέλος της συζήτησης ζήτησε από τους φιναλίστ του Τελικού να συμβάλουν και να εργαστούν προς κάθε κατεύθυνση ώστε με συνεννόηση να υπάρξει σεβασμός προς τον κόσμο και ο αγώνας αυτός να είναι μια πραγματική γιορτή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
Αποφασίστηκε επίσης, να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του προέδρου κ. Παναγιώτη Σπυρόπουλου για την μεγάλη του προσφορά στο ποδόσφαιρο της Καστοριάς.
Τις δυο ομάδες θα συνοδεύουν κατά την είσοδο τους στον αγωνιστικό χώρο τα τμήματα υποδομής τους, μεταφέροντας μηνύματα κατά της βίας
Τέλος , επισημαίνεται ότι η οικονομική διαχείριση του αγώνα παραχωρήθηκε από την Ένωση στα δύο Σωματεία.

Όπως είναι γνωστό ο κυπελλούχος της Ε.Π.Σ. θα συνεχίσει στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας.
Καλή επιτυχία και στις δύο ομάδες!

Στη συνέχεια τον λόγο πήραν οι προπονητές, οι αρχηγοί και οι παράγοντες των δύο σωματείων.

Τι αποφασίστηκε για τον τελικό του κυπέλλου

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ Ε.Π.Σ. Καστοριάς (26/4/2023 17:00)

Κατόπιν της συνάντησης συνεργασίας για τον τελικό κυπέλλου, η Ε.Π.Σ Καστοριάς ενημερώνει ότι με πρωτοβουλία της Διοργανώτριας Αρχής αλλά και με την σύμφωνη γνωμη των δύο σωματείων, μέρος των χρημάτων που θα συγκεντρωθούν από τα εισιτήρια θα διατεθεί στον ποδοσφαιριστή Παπαθανασιάδη Μανώλη του σωματείου” Α.Σ.Π. ΦΛΑΤΣΑΤΑ 1957″ , για την αποκατάσταση των προβλημάτων που αντιμετώπισε μετα τον τραυματισμό του στο γήπεδο στον αγώνα με το σωματείο “ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΧΙΛΙΟΔΕΝΔΡΟΥ”.

Επίσης αποφασίστηκε στο PRE GAME του Τελικόυ Κυπέλλου να πραγματοποιηθεί ο μινι τελικός κυπέλλου κατηγορίας Κ-14 μεταξύ των ομάδων
“ΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΆ 1980”- “ΔΌΞΑ ΚΟΡΗΣΌΥ” .
Θα διατεθούν είκοσι (20) προσκλήσεις σε κάθε σωματείο, ενώ καλούνται οι δύο ομάδες να έχουν μικρούς από τα τμήματα υποδομής για την είσοδο στο γήπεδο.
Σκοπός όλων είναι στον αγωνιστικό χώρο να επικρατήσει το ευ αγωνίζεσθαι, έχοντας υπόψιν ότι σε κάθε αγώνα υπάρχουν τρία αποτελέσματα και πρέπει να εκπαιδευτούμε ότι αυτό συμβαίνει σε όλους τους αγώνες.

Η Ε.Π.Σ Καστοριάς καλεί όλο τον φίλαθλο κόσμο να προσέλθει στο γήπεδο συμμετέχοντας και αποδεικνύοντας ακόμη μια φορά ότι ο θεσμός του Κυπέλλου και ο Τελικός Αγώνας αποτελούν μια μεγάλη γιορτή για το Ποδόσφαιρο της ΚΑΣΤΟΡΙΆΣ.

Μέσα από αυτόν τον αγώνα, από αυτή την διοργάνωση του κυπέλλου, να στείλουμε ένα μήνυμα ενότητας κατά της βίας στο χώρο του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού γενικότερα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here