Στη συνέντευξη τύπου για το ανανεωμένο 10ο Rally Greece Offroad, που θα διεξαχθεί  στο Άργος Ορεστικό από τις 14 έως τις 18 Ιουνίου 2023, παραβρέθηκε η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Καστοριά Μαρία Αντωνίου.

      «Θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου και να συγχαρώ την Οργανωτική Επιτροπή, την Αντιπεριφεριάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς κ. Δέσποινα Κοζατσάνη, το Δήμαρχο Άργους Ορεστικού κ. Πάνο Κεπαπτσόγλου, τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας για θέματα Πολιτικής Προστασίας Επιπτώσεων Κλιματικής Αλλαγής, Υποδομών και υπεύθυνο του ΤΟΕΒ Δυτικής Μακεδονία κ. Θωμά Μάνο, το Διευθυντή Αγώνων του Rally Greece Offroad κ. Κώστα Θεολόγη και τον Αλυτάρχη των αγώνων κ. Αλέκο Αποστολίδη. Αξίζει να σημειωθεί ότι για να είμαστε σήμερα εδώ, να απολαμβάνουμε ένα θεσμό αναβαθμισμένο σε ένα υπέροχο Κτίριο Διοίκησης, αγωνιστήκαμε με κάθε πρόσφορο μέσο η Οργανωτική Επιτροπή, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, η Αντιπεριφέρεια Καστοριάς, ο Δήμος Άργους Ορεστικού, εγώ από τη θέση της επικεφαλής του Γραφείου Μακεδονίας του Πρωθυπουργού, αλλά και ο καθένας από το μετερίζι του, ώστε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες χρηματοδότησής του και να ολοκληρωθεί.  Πρόκειται για ένα κτίριο που παίζει καθοριστικό ρόλο στην άρτια οργάνωση και διεξαγωγή ενός κορυφαίου γεγονότος του μηχανοκίνητου αθλητισμού, το οποίο αναβαθμίζεται κάθε χρόνο και εμπλουτίζεται, εκτός από ελληνικές, και με ευρωπαϊκές και διεθνείς συμμετοχές», τόνισε η Μαρία Αντωνίου.

«Στόχος και καθήκον όλων μας είναι το Rally Greece Offroad να καταστεί μέρος του Παγκόσμιου Κυπέλλου της FIA μέσα στα επόμενα χρόνια. Το Άργος Ορεστικό αποτελεί ιδανικό μέρος για τη φιλοξενία μιας τόσο υψηλού επιπέδου διοργάνωσης, γεγονός που τοποθετεί την Καστοριά μας στο παγκόσμιο χάρτη ως ελκυστικό τουριστικό προορισμό 365 μέρες το χρόνο, ενισχύει την εξωστρέφεια της περιοχής μας, προωθεί και τον αθλητικό τουρισμό, ενισχύει την προβολή της χώρας μας στο εξωτερικό, ενεργοποιεί την ευαισθητοποίηση του κοινού για την προστασία του περιβάλλοντος, και προσελκύει νέους επενδυτές  που ενδιαφέρονται να αναπτύξουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες στον κλάδο του αυτοκινήτου», υπογράμμισε μεταξύ άλλων η Μαρία Αντωνίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here