Το ζήτημα της καταλληλότητας των εγκαταστάσεων του ΔΑΚ Καστοριάς λύθηκε και επίσημα – Πλέον το γήπεδο είναι προς χρήση από τον Μέγα Αλέξανδρο Καλλιθέας και τον ΓΠΟ Καστοριάς

Ρεπορτάζ: Δαμιανός Δέλλιος

Παρότι προ ημερών η Γ.Γ. Αθλητισμού ανέβαλε για έναν ακόμη χρόνο την απόφασή της αναφορικά με όσους αθλητικούς χώρους της χώρας δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις για χρήση τους από το Νόμο, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους συλλόγους που τους χρησιμοποιούν να απαλλαχθούν από έναν μεγάλο «βραχνά», το Ο.Α.Κ.Α. Καστοριάς, ελέω γραφειοκρατικών κωλυμάτων, που σχετίζονταν με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και τον Δήμο Καστοριάς, δεν είχε πάρει μέχρι χθες το «πράσινο φως» για την καθ’ όλα νόμιμη λειτουργία του.

Ωστόσο, σήμερα (Παρασκευή) το πρωί, το δυσάρεστο αυτό γεγονός έπαψε να υφίσταται, καθώς το νομικό πρόσωπο του Δήμου Καστοριάς ενημέρωσε τα σωματεία του Μέγα Αλέξανδρου Καλλιθέας, του Γ.Π.Ο. Καστοριάς και όσων άλλων δραστηριοποιούνται στους χώρους του Ο.Α.Κ.Α., ότι το ζήτημα της καταλληλότητας των εγκαταστάσεών του έχει και τυπικά λυθεί και πως ελεύθερα πλέον μπορούν να τις χρησιμοποιούν για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους τη σεζόν 2018-19.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here