Στο «Nautical Hall», σήμερα το βράδυ, έγινε το αδιαχώρητο από κόσμο, ενώ οι ευχές για υγεία και καλή πορεία της ομάδας … έπεφταν «βροχή».

Μια εκδήλωση που αναντίρρητα, πρέπει να θεωρηθεί ως άκρως επιτυχημένη, μιας και η πρόσκληση της διοίκησης των «γουναράδων» στην κοπή της βασιλόπιτάς τους, όπως αποδείχθηκε, έπιασε … τόπο, αφού πληθώρα φίλων του συλλόγου έσπευσαν να δηλώσουν «παρών» και να απονείμουν τα εύσημα τόσο στους επικεφαλής του σωματείου και στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας όσο- κύρια- στους «πρωταγωνιστές- παίκτες» της Καστοριάς.

Τέλος, την όμορφη και ζεστή εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους- πλην των πολλών και συνάμα φανατικών υποστηρικτών της ομάδας- η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς, Ολυμπία Τελιγιορίδου, η βουλευτής ΝΔ Καστοριάς, Μαρία Αντωνίου, την αντιπεριφέρεια Καστοριάς εκπροσώπησε ο κ. Βάσσος, ενώ το «παρών» έδωσαν και πολλοί αντιδήμαρχοι της Καστοριάς.

Το φλουρί της πίτας στην διοίκηση

Αναφορικά, τώρα, με το ποιοι φάνηκαν τυχεροί της βασιλόπιτας, μιας και ομαδοποιήθηκε η όλη υπόθεση, αυτοί που έτυχαν το φλουρί ήταν οι διοικούντες του συλλόγου, ενώ σχετικά με τις βραβεύσεις που ακολούθησαν, τιμητικούς επαίνους απέσπασε η Ανδρική ομάδα που συμμετείχε στην περσινή σεζόν και στην άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία, το εφηβικό αλλά και όλα τα τμήματα του συλλόγου και οι επιτυχόντες αθλητές σε Πανεπιστήμια της χώρας.

Μεταξύ άλλων τιμήθηκε με έπαινο ο Νίκος Μεσελίδης, η Δέσποινα Κοζατσάνη, ο Πέτρος Ρούβας, ο Λυκιάρχης του ΕΠΑΛ Καστοριάς, Αλέξανδρος Ταμήλιας, η Αστυνομική Διεύθυνση Καστοριάς, το 15ο Σ. ΠΖ Καστοριάς καθώς και το τμήμα του Ερυθρού Σταυρού Καστοριάς, που μέλη του δεν έλειψαν τα τελευταία χρόνια από όλους τους αγώνες εντός έδρας της ανδρικής ομάδας και όχι μόνο, προσφέροντας τις υπηρεσίες τους.

Δημήτρης Δέλλιος – Φωτογραφίες: Χρήστος Βέργος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here