Την έναρξη της συνεργασίας της με τους Αντώνη Νικολαΐδη, Μάρκο Πρωτόγερο και Βασίλη Αναγνωστόπουλο ανακοίνωσε η Ορεστιάδα Καλλιθέας.

Οι ανακοινώσεις της ομάδας:

Η Ακαδημια Ποδοσφαίρου Ορεστιάδα Καλλιθέας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινωσει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή ΑΝΤΩΝΗ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗ. Ο Αντώνης είναι κατοχος UEFA B και η εμπειρία του σε τμήματα υποδομών είναι αξιοζήλευτη, καθώς έχει εργαστεί σε πολλές ακαδημίες του νομού. Είναι εν ενέργεια προπονητής σε ανδρική ομάδα του τοπικου πρωταθλήματος, κι έχει πλούσιο βιογραφικό σε ομάδες ανώτερης κατηγορίας. Τέλος, είναι πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών νομού Καστοριάς.
Καλωσοριζουμε λοιπόν το νέο μέλος του προπονητικού μας επιτελείο και του ευχόμαστε καλή επιτυχία! To be continued….

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ορεστιάδα Καλλιθέας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινωσει την έναρξη συνεργασίας με ακόμα έναν ταλαντούχο προπονητή, τον ΜΑΡΚΟ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟ. Ο Μάρκος είναι πτυχιούχος γυμναστής ΤΕΦΑΑ και κάτοχος UEFA B. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει πλούσιο βιογραφικό ως προπονητής αναπτυξιακών ηλικιών σε ακαδημίες του νόμου καθως επίσης και στην ανδρική ομάδα του Μ.Α. Καλλιθέας με την οποία είχε σημαντικές επιτυχίες.
Καλωσοριζουμε λοιπόν ακόμα έναν αξιόλογο προπονητή στο δυναμικό μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία! Και δεν τελειώσαμε ακόμα…

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ορεστιάδα Καλλιθέας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινωσει την έναρξη συνεργασίας με τον ΒΑΣΙΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟ. Ο Βασίλης, ο οποίος θα αναλάβει χρέη Υπεύθυνου της Ακαδημίας, ειναι πτυχιούχος γυμναστής ΤΕΦΑΑ και κάτοχος UEFA B. Έχει εργαστεί επί σειρά ετών σαν προπονητής αναπτυξιακών ηλικιών και είναι ιδρυτής της Ακαδημίας Ορεστιάδα Καστοριάς. Έχει εργαστεί επίσης σε ανδρική ομάδα τοπικού πρωταθλήματος και την περσινή σεζον ήταν ενωσιακος προπονητής μικτών ομάδων της ΕΠΣ Καστοριάς.
Καλωσοριζουμε λοιπόν και τον Βασίλη στο 5μελες πλέον προπονητικό μας επιτελείο και του ευχόμαστε καλή επιτυχία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here