Πλήρης κάλυψη στους συνεργάτες του οι οποίοι ήταν στη λίστα των δικαιούχων από το πρόγραμμα των 40εκ. ευρώ, παρείχε σήμερα ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Κασαπίδης, μετά από σχετικές ερωτήσεις που δέχτηκε στη συνέντευξη τύπου την οποία παραχωρεί.

Όπως τόνισε οι συνεργάτες του ήταν επιχειρηματίες πριν ακόμα την ενασχόλησή τους με την πολιτική «με καταξιωμένες επιχειρήσεις, πολλούς εργαζόμενους και εμείς έχουμε ηθική υποχρέωση να υπερασπιζόμαστε κάθε θέση εργασίας».

Παράλληλα ο Περιφερειάρχης ζήτησε να υπάρχει «διάκριση εργαζομένων» και ξεκαθάρισε πως κανείς δεν εκμεταλλεύτηκε τη θέση του για να οριστούν τα κριτήρια, κάτι που έγινε κατευθείαν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και την έγκριση του Υπουργείου Ανάπτυξης.

Το ίδιο ανέφερε και ο εκπρόσωπος της ΚΕΠΑ- ΑΝΕΜ, κ. Σκοτίδας, ο οποίος επεσήμανε πως «κανείς από τη Δυτική Μακεδονία δεν παρενέβη στην διαμόρφωση των κριτηρίων».

Τέλος ο Γιώργος Κασαπίδης, έστειλε μήνυμα πως πάσα κατεύθυνση ότι δεν θα ανεχθεί σε καμία επιχείρηση να υπάρχει το παραμικρό ψεγάδι ως προς τις υποχρεώσεις προς το κράτος.

«Δεν θα γίνει ανεκτό κάτι τέτοιο από μένα. Θέμα ηθικής αν προκύψει, θα το αντιμετωπίσουμε με προτεραιότητα. Όχι σε ανήθικες πράξεις με μη ασφαλισμένους εργαζόμενους, όχι πράξεις φοροδιαφυγής. Αν έχει κάποιος να πει για μένα, εδώ είμαστε να πάμε στον εισαγγελέα».

Ζήσης Πιτσιάβας. E-PTOLEMEOS.GR

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here