Η… εξεταστέα ύλη των «κυανόλευκων» του Άργους Ορεστικού για τη σαββατιάτικη αναμέτρησή τους με τον Λασσάνη στην Κοζάνη, αλήθεια είναι, ότι ήταν μεγάλη και δύσκολη, ωστόσο, αυτή δεν σχετίζονταν με τη δυναμική των αντιπάλων τους, αλλά, κύρια, με την- εκ των πραγμάτων- υποχρέωσή τους να βρούνε λύσεις στο πρόβλημα που αφορούσε την κούραση που είχαν τα πόδια τους από το βραδινό παιχνίδι τους την περασμένη Πέμπτη με αντίπαλο τον Αρίωνα Πτολεμαΐδας.

Ρεπορτάζ: Δαμιανός Δέλλιος

Όντας, λοιπόν, υποχρεωμένοι οι «λύκοι» να αγωνιστούν για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα κάτω των 48 ωρών, κάτι, εν προκειμένω, που ο κανονισμός απαγορεύει, επόμενο ήταν να νιώθουν εξαντλημένοι, ενώ ένας ακόμη παράγοντας που συντελούσε στην αίσθηση από πλευράς τους υπερβολικής κόπωσης, ήταν, αναμφίβολα, κι εκείνος της γαστρεντερίτιδας που ταλαιπώρησε τον τελευταίο καιρό κάποιους από όλους.

Όλα τα παραπάνω, εντέλει, συν το γεγονός ότι μόλις στο 12ο λεπτό ο «πύργος» της ομάδας τους, Βασίλης Κόττας, είχε κάνει το τρίτο του φάουλ, έκαναν τον κόουτς των «κυανόλευκων» Σπύρο Κίτσιου, αν μη τι άλλο, να πονοκεφαλιάσει.

Όμως, οι «λύκοι» υπερβάλλοντας εαυτούς καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, κατάφεραν να αντιπαρέλθουν όσες αντιξοότητες προαναφέρθηκαν, με αποτέλεσμα να πανηγυρίσουν τη νίκη με σκορ 52-58, που, αναντίρρητα, είχε χαρακτήρα «παλικαρίσιας», χάριν της οποίας, από τη μία, συνέχισαν το νικηφόρο σερί τους, ενώ, από την άλλη, διατήρησαν την απόσταση των δύο βαθμών που τους χωρίζουν από τη δεύτερη θέση.

Δεκάλεπτα: (9-17), (26-26) ημίχρονο, (41-41), (52-58) τελικό

Α.Σ. ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ: (Σπύρος Κίτσιου), Φωτιάδης 20 (2), Ζυγούρας 6 (2), Σπυρίδης 2, Καραβατάκης 3, Κόττας 13 (1), Παράσχος 10, Ιατρόπουλος 4

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here