Σε μια σοβαρή καταγγελία προέβη μέσω του enikos.gr η ψυχοθεραπεύτρια Σίσσυ Νικολάου. Η κ. Νικολάου ανέφερε ότι το απόγευμα της Τετάρτης έξω από την στάση του μετρό στην Πανόρμου, ένας οδηγός ταξί συμπεριφέρθηκε με ασεβή τρόπο σε δύο παιδιά με πρόβλημα όρασης.

Όπως αναφέρει η κ. Νικολάου τα δύο παιδιά (ένα αγόρι και ένα κορίτσι) έχοντας μαζί τους έναν σκύλο-οδηγό ζήτησαν από τον ταξιτζή να τους πάει στον προορισμό τους. Ο οδηγός αρχικά δέχθηκε, ωστόσο όταν είδε μπροστά του τον σκύλο-συνοδό άρχισε να φωνάζει, και έσπρωξε το ζώο έξω από το αυτοκίνητο. Παράλληλα τους έβγαλε έξω και χτύπησε με την πόρτα την κοπέλα, η οποία άρχισε να φωνάζει. Αμέσως στο σημείο έσπευσαν περίοικοι οι οποίοι αποδοκίμασαν τον οδηγό ταξί, και του είπαν ότι κακώς δεν εξυπηρέτησε τα δύο παιδιά. Μάλιστα κάποιοι εξ αυτών του είπαν ότι επιτρέπονται οι σκύλοι – συνοδοί στα μέσα μεταφοράς. Εκείνος όμως ήταν ανένδοτος και τους έλεγε ότι δεν ισχύει. Μάλιστα ο εν λόγω οδηγός λίγο μετά κλείδωσε το αυτοκίνητό του και έφυγε».

Ακόμη η κυρία Νικολάου ανέφερε ότι «αμέσως πήρα στον ΣΑΤΑ και έκανα καταγγελία για το περιστατικό. Από τον ΣΑΤΑ επιδοκίμασαν την κίνησή μου και μου είπαν ότι δεν υπάρχει κανένας νόμος που να απαγορεύει στα ταξί τη μεταφορά σκύλων – οδηγών». Λόγω επαγγελματικού ραντεβού έπρεπε να φύγω. Έδωσα στα παιδιά το τηλέφωνό μου και αργότερα το βράδυ μίλησα μαζί τους και μου είπαν ότι κάλεσαν την αστυνομία. Οι αστυνομικοί τους οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα, όπου υπέβαλαν μήνυση κατά του οδηγού. Όπως μου είπαν περιμένουν η υπόθεση να πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης»

Δείτε την ανάρτηση της κ. Νικολάου στον λογαριασμό της στο Facebook

Το enikos.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο του ΣΑΤΑ κ. Θύμιο Λυμπερόπουλο ο οποίος αρχικά τόνισε πως δεν είχε γνώση του περιστατικού. Ωστόσο είπε ότι εάν ισχύει το περιστατικό ο οδηγός ταξί θα πρέπει να παραπεμφθεί στο πειθαρχικό και να τιμωρηθεί.

Πηγή: enikos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here